nlc.hu
Sztárok

Olivia Wilde melltartó nélkül bulizott

Olivia Wilde pucérfelsőben lépett a vörös szőnyegre

A párizsi divathéten, a Saint-Laurent bemutatóján döntött úgy, hogy nem vesz fel melltartót.

A párizsi divathét 2024-ben is visszatért! Február 26. és március 5. között a világ ikonikus divatházai és tervezői mutatják be a nyilvánosságnak a 2024-2025-ös őszi-téli női ready-to-wear kollekcióikat Párizsban. Az Yves Saint Laurent bemutatóján a népszerű színésznő, Olivia Wilde is megjelent, aki semmit sem hagyott a képzeletre: egy teljesen átlátszó, spagettipántos bodyt választott arra az alkalomra, hogy a fotósok elé lépjen. A természetes szépségéről híres sztár persze azonnal minden tekintetet magára vonzott.

Olivia Wilde

Olivia Wilde (Fotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images)

A 39 éves híresség köztudottan nagyon tudatosan étkezik és sportol, hogy fitt és egészséges maradjon. A Narancsvidék és a Doktor House című sorozatok sztárja vegetáriánus, nem használ mérleget, és leggyakrabban spinningre jár. Állítása szerint sosem unatkozik: ha nincs dolga, részt vesz egy jóga- vagy Pilates-órán, táncol, karatézik vagy túrázni jár. A hírek szerint Olivia jó ideje szingliként él, két gyerekét volt párjával, Jason Sudeikisszel megosztva neveli. 

Íme pár fotó a korábban említett pucérfelsőről:

Olivia Wilde
Megnézem
Összes kép (3)
Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top