nlc.hu
Sztárok

Szirtes Dávid magánéleti válságáról

Padlóra került a Sztárban Sztár leszek! versenyzője, Szirtes Dávid

Sokat segített neki a zene ebben az állapotában.

Szakítás, depresszió, pánikrohamok – padlóra került, kikészült Szirtes Dávid, a Sztárban Sztár leszek! versenyzője. „Egy szakítás. Egy szorongás. Egy szorongós, stresszes, pánikos időszak, ami a múltamat kísérte idáig” vallotta be a Tények Pluszban a fiatal énekes.

Szirtes Dávid

Szirtes Dávid a Sztárban Sztár leszek! nyomán vált országosan ismertté – Forrás: TV2 / Tények Plusz –[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] videó

Szirtes Dávid hosszú és rögös utat tudhat maga mögött. Nehéz volt felállnia a padlóról, de sikerült neki. Az utcazenélésből egészen a TV2 tehetségkutató műsoráig menetelt, ahol egészen a középdöntőig jutott. Most új dallal jelentkezett, aminek a címe: Emelem a poharam. 

„A zene nagyon sokat ebben az időszakban, és ez pont egy fordulópont, ahonnan sok-sok rég, fel nem dolgozott érzelmemet is meg tudom jobban élni. Körülbelül tavaly nyár óta tart ez a folyamat” – árulta el.

Szirtes Dávid korábban őszintén vallt a nehéz gyerekkoráról. Elmondása szerint kiskamaszként ő maga kezdeményezte, hogy nevelőszülőkhöz kerüljön: „Az utamon nincs mit szégyellni. (…) Egyéves voltam, amikor édesapám elhagyta a családunkat, édesanyám pedig nem tudta azokat a körülményeket biztosítani, amik szükségesek lettek volna egy kisgyerek számára. Hosszú évekig a nagymamámnál éltem, ő nevelt, akinek a halála után ismét édesanyámhoz kerültem. A körülmények azonban a korábbiakhoz képest nem változtak, inkább romlottak. Kiskamaszként magam kezdeményeztem, hogy nevelőszülőkhöz kerüljek. Ez így is lett. Szeretetben neveltek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top