nlc.hu
Sztárok

Fordulat Bakács Tibor éhségsztrájk-tervében

Bakács Tibor mégsem kezd éhségsztrájkba: „Kaptam különböző szintű fenyegetéseket is”

Kiderült, soha nem is készült erre az egykori megasztáros zsűritag.

Mint arról beszámoltunk, Bakács Tibor mától éhségsztrájkot hirdetett a Parlament elé, miután egy BKV-s bliccelés miatt már több mint egymillió forintot kellett volna kifizetnie. Azzal indokolta, hogy már nem lát más kiutat, halálra ítéltnek érzi magát, és úgy látja, nincs más választása. A legutóbbi posztjában azonban bejelentette, mégsem kezd éhségsztrájkba, sőt azt állítja, soha nem is tervezte, a figyelemfelhívással csupán pénzt akart gyűjteni egy rákos ismerőse számára – írja a Blikk.

Bakács Tibor

Bakács Tibornak mindez csak gerillamarketing volt – Forrás: Szavakon túl #71 (2023.03.19.) / YouTube – videó

Most nagyon sokan meg fognak haragudni rám, törölnek, gyalázni fognak, de nem baj, nem bánom, s abban bízom, megértitek, miért csináltam ezt. Hétfőn nem fogok éhségsztrájkolni” – kezdi posztját, hogy hosszan magyarázza az okokat.

Mint írja, amint bejelentette, hogy éhségsztrájkba kezd, “szinte mindenki neki esett”. “A fiaim meg kétségbeesnek, ha velem valami baj történik, ki mutat nekik utat apaként. Kaptam különböző szintű fenyegetéseket is” – folytatta, majd bevallotta, hogy mindez csak figyelemfelkeltés volt. 

A gerilla marketing lényege, hogy nem költesz egy fillért sem a marketingre, ezt mások, főleg a média fizeti ki. Ez után a poszt után még jobban fog gyűlölni a média (RTL,Index,444 STB…), ezt azért nem bánom, mert ők sem voltak kegyelmesek velem, amikor loptam. Nem voltak empatikusak, inkább kárörvendőek, mondhatnám, eljött a bosszú ideje” – vallotta be Bakács, hozzáfűzve: “Ha hinnék abban, hogy az éhségsztrájkom miatt lenne egyetlen parlamenti képviselő is, aki felemeli a seggét azért, hogy javaslat formájában megpróbálok segíteni a szegényeken, akiket folyamatosan, ország szinten kaszál egy extraprofita hajtó maffia, akkor megtenném”.

Aztán elárulta, hogy valójában mi állt a háttérben: “Ha a közösségi térben, ami pusztán indulatú töltésű, s arra szolgál, hogy a tömegeket manipulálja, (…) elindítom a kommandósaimat, hogy megszerezzék a szükséges pénzt. Nem nagy összeg, 1 2000 000 forint, ennyi az a gyógyszer, amire a kollégámnak szüksége van. Meg kell köszönnöm azoknak, akik már utaltak, de két nap alatt még nem jött össze. (…) Arra gondoltam, hogy nemcsak imával vagyok képes segíteni rajta, hanem gerilla marketinggel is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top