nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva megváltozott külseje

Szinte rá sem lehet ismerni: Horváth Éva külseje teljesen megváltozott

Az biztos, hogy a két feltöltött kép között van különbség.

Horváth Éva sosem riadt vissza attól, hogy természetes valójában mutassa meg magát. Sőt, nem egyszer felszólalt az ellen, hogy rengetegen retusálják a fotóikat. 

Horváth Éva

Fotó: Olajos Piroska

Mostantól én is ezt fogom használni, mert annyira imádjátok ezt a nyomorult alkalmazást, amely mindenkinek sablon fejet készít. Pont fél perc sem volt megalkotni a művem, vagyis a kamut. Lehet tippelni, kik használják. Az a baj, hogy nagyon sok fiatal azt gondolja, hogy az ismert emberek a social médiában megjelent fotók szerint néznek ki… ohhh, nem. Horváth Évát szeretnétek vagy egy hozzá hasonló valakit?

 – írta korábban egy bejegyzésében a modell, aki bátran mutatja meg magát fürdőruhában, szoptatás közben és a legtermészetesebb helyzetekben is.

A rajongóinak egy ideje feltűnhetett, valami megváltozott a külsejében, méghozzá az, hogy szemüveget visel. Most azonban kettő fotót is feltöltött, az egyiken viseli, a másikon pedig nincs rajta szemüveg. Rajongói tanácsát kérdezte, kinek, hogy tetszik. 

A különbség látványos, de az biztos, hogy a legtöbben éppen a természetes szépsége miatt szeretik és követik Évát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top