nlc.hu
Sztárok

Rákóczi Feri az esküvőről

18 év után sem házasodnak össze Rákóczi Feriék

Továbbra sincs kilátásban az esküvő.

Tizennyolc éve jár jegyben Rákóczi Feri és párja, Vajda Judith, de továbbra sem tervezik az esküvőt. Állítják, papír anélkül is tökéletesen boldogok. Minderről a rádiós Ágai Kis András Mutasd magad! című műsorában beszélt – írja a Blikk.

Rákóczi Feri,

18 év után sem tervezik az esküvőt Rákóczi Feriék – Fotó: Sajtószoba

Kiderült, Rákóczi Feri kétszer is nemet mondott az esküvőre, párja pedig nem sürgeti. Először, még az első gyerekük születése előtt tervezett egy gyors polgári esküvőt a kedvese, ám az végül elmaradt. “Kisiklottam alóla, talán nem volt jó az időpont” – árulta el rádiós. Majd az első gyermekük érkezése előtt is szóba került, de Rákóczi Feri elvetette az ötletet: “Akkor én mondtam, hogy nem akarom, hogy áldott állapotban menjünk az oltár elé, mert annak kicsit az az üzenete, hogy <<na, gyerekük lesz, gyorsan feleségül akarja venni>>”.

A rádiós azt is elárulta, hogy a párja sosem jött azzal, hogy mikor veszi feleségül. Sőt mindketten azon a véleményen vannak, hogy “ha nem számít a papír, akkor minek írjuk alá?”.

Rákóczi Feri egy, 4 évvel ezelőtti nlc-interjúban is beszélt erről: “Nem foglalkozunk azzal, házasok vagyunk vagy sem. Egyszer-egyszer gondolkoztunk rajta, kiszámoltuk, mennyibe kerülne egy lagzi és akkor úgy döntöttünk, inkább elutazunk a gyerekekkel ebből a pénzből valahová. Nem tartjuk fontosnak a papírt, enélkül is boldogok vagyunk”. Akkor a következőket árulta el a hosszú kapcsolatuk titkáról: “Sokan ott rontják el, hogy nem fektetnek kellő energiát a kapcsolatukba. Ha ugyanúgy vagy feleannyira készülne mindenki tíz év után is egy vacsorára, mint amikor először megismerte a párját, akkor nem lenne ennyi válás. Persze, a családi élet átalakítja a kapcsolatokat, ez nálunk is így van. De az egymásra figyelésért mindenki maga felelős. Mi Békával figyelünk arra, hogy legyenek közös élményeink. Sokszor elutazunk kettesben valahová romantikázni. De hét közben is mindig figyelünk a másikra. Van olyan, hogy napközben is elviszem randizni, leülünk egy sütire vagy kávéra. Sokszor meglepem virággal, édességgel. A szerelemnek nem kell elmúlnia. Mi ugyanúgy szeretjük egymást, mint a legelején.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top