nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba a Megasztárban?

Az X-Faktor-győztes Vastag Csaba állítólag a Megasztárban fog dolgozni

A konkurencia tehetségkutatóját erősítheti az énekes.

Amióta bejelentették, hogy 12 év után ősszel visszatér a Megasztár a TV2-n, mindenki azt találgatja, hogy vajon kik lesznek a zsűritagok. Már folynak tárgyalások a lehetséges ítészekkel, de az már biztos, hogy az X-Faktor egykori győztese, Vastag Csaba a Megasztár csapatában fog dolgozni – értesült a Blikk.

A hírek szerint Vastag Csaba a Megasztár csapatát fogja erősíteni - Fotó: Sajtószoba

A hírek szerint Vastag Csaba a Megasztár csapatát fogja erősíteni – Fotó: Sajtószoba

A bulvárlap információi szerint az énekessel már megegyezett a TV2: elképzelhető, hogy zsűritag lesz, vagy zenei szakértő vagy a csatorna vezérigazgatója, Pavel Stanchev tanácsadója.

A TV2-nél csupán annyit reagálták a pletykákra, hogy hamarosan bejelentik azokat az elismert szakembereket, akikkel majd dolgozni fognak.

Vastag Csaba amúgy az RTL X-Faktorának köszönheti a karrierjét: 2010-ben, az első széria győzteseként futott be. Mint Blikk megjegyzi, a zsűrizés sem lenne számára szokatlan, hiszen pár éve a TV2 Star Academy című tehetségkutatójának volt az egyik ítésze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top