nlc.hu
Sztárok
Vastag Csaba elárulta, mi gondol a Megasztár újraindulásáról és a vadiúj zsűritagokról

Vastag Csaba elárulta, mit gondol a Megasztár újraindulásáról és a vadiúj zsűritagokról

Hétfőn este bejelentették, hogy kik lesznek a Megasztár zsűritagjai. A nagy hírre az énekes Vastag Csaba is reagált saját közösségi oldalán.

Tegnap este bejelentette a TV2, hogy kik lesznek a hamarosan újrainduló Megasztár zsűritagjai. Számos találgatás látott napvilágot az elmúlt hetekben arról, hogy kik zsűriznek majd az idén visszatérő Megasztárban. A tehetségkutató zsűrije, ahogy azt már a nézők megszokhatták, ötfős lesz, tagjai pedig a jelenkori zenei élet csillagai, akik megszámlálhatatlan telt házas nagykoncertet adtak, arany- és platinalemezek, valamint díjak sorát zsebelték be az évek során. A nagy hírre Vastag Csaba is reagált saját közösségi oldalán, ami nem is csoda, hiszen a fantasztikus énekest is egy tehetségkutató műsorban fedezte fel az ország, illetve ő maga is dolgozott a hamarosan következő évadon.

Fotó: Sajtószoba

Fotó: Sajtószoba

Csaba üzenetében leírta, hogy nagyon büszke arra, amit eddig megálmodtak a műsorral kapcsolatban. Az énekes egyébként Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatójának tanácsadójaként dolgozik, zenei és előadóművészi szempontból terelgeti a Megasztár fejlesztését.

„Sok mindent csináltam már életemben …
Sokszor voltam elégedett, eredményes, talán büszke is …
De a büszkeségnek ezt a formáját eddig nem ismertem.
Őszintén köszönöm Mindenkinek a fáradhatatlan hozzáállását és alázatos munkáját.
Most mondhatnám, hogy ” megcsináltuk ” , de a java még hátra van.
Ezért inkább sok erőt, kitartást és tisztánlátást kívánok mindannyiunknak…
Nektek pedig, ha néztek minket, kívánok minél több feledhetetlen pillanatot, sok-sok örömöt, együttérzést, Igazságot és Dicsőséget… Mert ezt a MegaSztárt együtt hozzuk létre…
A győztes most még Egy közülünk, de, hogy ki lesz az, Csak Rajtatok múlik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top