nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba akkor és most

Így ismertük meg 14 évvel ezelőtt a ma születésnapos Vastag Csabát – fotók

Úgy tűnik, az énekesnek az élete azóta révbe ért.

Vastag Csabát 2010-ben ismerte meg az ország az X-Faktor színpadán, melyet abban az évben meg is nyert. Bár kevesen tudják, nem az volt az első szereplése az énekesnek. 2006-ban már feltűnt a Popdaráló című műsorban, ami még nem hozta meg neki a kívánt ismertséget. A tehetségkutató előtt viszont szerzett némi tapasztalatot, ugyanis folyamatosan szerepelt színházi darabokban és musicalekben. 

Vastag Csaba

Fotó: Olajos Piroska

Az X-Faktor megnyerése óta viszont gyönyörűen ívelt felfelé a karriere. Számos lemezt és dalt adott ki, folyamatosan turnézik és jóformán alig tart pihenőt a fellépések között. Tavaly viszont bevallotta, igenis volt egy sötét korszak ebben a mesének hitt álomban. 

Az alkoholfüggőség határán voltam. Sokszor voltam a pia miatt kórházban, elvonóra is elmentem, magamtól. Sok-sok próbálkozásom volt a normális élet felé

 – vallotta be az énekes tavaly októberben Hajdú Péternek. – „Az alkohol maga nem vonz, de a piálást sportként műveltem sok éven keresztül. Én akartam lenni a leggyorsabb, én akartam a legtöbbet inni. (…) Volt egy műsor, a Nagy Duett, ahol ötödikek lettünk. Én az utána következő 3 hétre nem is emlékszem.” 

Csaba nem tagadja, felesége rángatta ki a mélyből, ám az alkohollal nem számolt le teljesen. Elismeri, a mai napig megissza a sörét, ha úgy tartja kedve, ám olyan mélyre már sosem fog süllyedni. „14 éves koromtól egészen addig, amíg meg nem ismertem Evelint, szinte folyamatosan buliztam! Eleinte persze otthonról nem teljesen elengedetten, minél-tovább-távol-maradós jelleggel. A rockzenének esszenciális része a bulizás. Mindig is zenekarjaim voltak, együtt lógtunk: a közös bandázásokat, a házibulikat szerettük, esetleg koncertre mentünk. A fiatal koromból származó történeteim legtöbbje úgy kezdődik: az öcsémmel elmentünk bulizni… Megismertem a feleségem és már cseppet sem vágyom a bulizásra, inkább a minőségi közös időre” – nyilatkozta a múltjáról az énekes. 

Csaba tavaly nyáron hatalmas, fényűző lagzi keretein belül vette feleségül Domján Evelint. Habár előtte is voltak próbálkozásai, ekkora szerelmet aligha érzett korábban. „Minden kimondott szavunk gyakorlás volt, hogy kimondhassuk a legfontosabb szót: igen. Bár én már a második napon kimondtam volna, hogy igen. És igen, a hátralévő összes napon kimondanám, hogy igen. Szeretlek és becsüllek, tisztellek és védelek. Segítelek és mindig fogom a kezed” – mondta az esküvői fogadalmában Csaba.

Bár utólag kiderült, élete legboldogabb napja sem volt felhőtlen, ugyanis családja sokáig ágált felesége ellen. Édesapja olyan szinten, hogy még az esküvőn sem jelent meg. Erre maga Evelin adott magyarázatot a Nyerő Párosban

Minket az elején nem nagyon fogadott el senki sem. A senki itt egész az környezetünket jelenti. Ami ennél sokkal durvább, hogy a saját szüleim sem. Evelinéknél  is volt egy bukkanó, amit nagyon hamar megugrottunk” – kezdte a magyarázkodást Csaba, majd felesége egészítette ki, aki szerint azért nem szereti őt párja családja, mert nem megy el dolgozni.

Mi nagyon sokat dolgozunk együtt, és senki nem tudja, hogy a háttérben tulajdonképpen mi mindent együtt csinálunk. A háttérmunkákba senki nem lát bele. Senki nem tudja, hogy én veszem fel a telefonokat, senki nem tudja, hogy én fixálom le az időpontokat. Azt, hogy a Vastag Csaba odaérjen valahova időre, azt igazából én teszem össze. Ha emellett hajnali kettőkor azt kéri, hogy csináljak rántott húst, én csinálok. Gyakorlatilag kitartott feleség lettem.

Úgy hírlik, azóta az énekes családja megenyhült és a karácsonyt már együtt ünnepelték, így valószínűleg Csaba élete teljesen kerek lett a mai, 42. születésnapjára. 

Vastag Csaba 2010
Megnézem
Összes kép (20)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top