nlc.hu
Sztárok

Akkor és most: Vastag Csaba 41 éves lett

Akkor és most: a ma 41 éves Vastag Csaba a 2006-os Popdarálóban tűnt fel először

Eddig is izgalmas élete volt, de a java még csak most jön: hamarosan összeházasodik a szerelmével, és már a családalapításon gondolkoznak.

Mozgalmas éve volt Vastag Csabának, hiszen miután betöltötte a negyvenet, megismerte élete szerelmét, akit azóta el is jegyzett, és már nagyban készülnek az esküvőre. „A kapcsolatunk gyorsan szorosabbá vált, és elég hamar lettünk egymás életének legfontosabb szereplői. Alapvetően szerelem volt első látásra, de ezt mindketten csak később ismertük be. (…) Amint lehetőségünk nyílt rá, össze is költöztünk” – vallotta be 2022 májusában a Story magazinban az énekes.

Vastag Csaba és párja

Vastag Csaba és párja (Fotó: Birton Szabolcs)

Azt is elárulta, a gyerekvállalás kérdésében is egy húron pendülnek. „Egyelőre még nem volt lánykérés, de egyikünk számára sem kérdés, hogy mi egymással szeretnénk leélni az életünket. Legalább 4 gyereket tervezünk, ha csak lehet, nem nagy korkülönbséggel. (…) Tudom, hogy most találtam meg a másik felemet, ezért úgy érzem, hogy megértem arra, végre nekem is legyen saját családom” – részletezte Vastag Csaba, aki éppen ma ünnepli a 41. születésnapját. 

A Fonogram-díjas énekes az X-Faktor révén vált országosan ismertté, de már előtte is tevékenykedett színházi darabokban, musicalekben. A tehetségkutatót meg is nyerte 2010-ben, ő volt az akkoriban új formátum első magyar győztese.

Emlékszel még, hogy nézett ki akkoriban?

Kevesen tudják azonban, hogy az X-Faktor előtt már láthattuk a tévében, méghozzá a 2006-os Popdarálóban. Igaz, akkoriból nem nagyon lehet már képeket fellelni, de mutatunk egy videót az egyik produkciójáról.

Az évek során egyébként nagyon jól alakult a karrierje, az első televíziós szereplése óta folyamatosan turnézik, rengeteg új dalt kiadott és a színpadtól sem kellett elbúcsúznia egy kis időre sem.

Vastag Csaba 2013
Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top