nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba akkor és most

Vastag Csaba látványos átalakulása: nagyon kigyúrta magát az énekes

Vastag Csaba mindennapjainak része a sport, ami meg is látszik rajta.

Vastag Csabát nem is olyan rég a Sztárban sztár című műsorban láthattuk minden egyes héten. A 38 éves énekes remekül szerepelt a műsorban, a harmadik helyen végzett.  Nem tudunk elmenni azonban szó nélkül hibátlan, izmos teste mellett, amit többször is megvillantott egy-egy produkció alkalmával.

Vastag Csaba akkor és most

Vastag Csaba a Sztárban sztár[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] műsorában izmos felsőtesttel (Fotó: TV2/Sajtószoba)

Az akkor még párkapcsolatban élő Vastag Csabát korábban a gyerekvállalásról is kérdezték, amire így válaszolt:

Vastag Csaba akkor és most

Az ország ügyeletes szívtiprója Vastag Csaba (Fotó: TV2/Sajtóklub)

„A testvéreimnek vannak már gyerekei, ez egy nagyon szép dolog, és nagyon örülök is neki, hogy nekik vannak, így tudok találkozni gyerek rokonokkal is a családban. Saját magam egyelőre még nem terveztem gyereket. Már nagyon régóta teszik fel ezt a kérdést, szinte már pressziószinten hallgatom különböző újságíróktól, meg a családtagjaimtól. De ennek ellenére nem gondolom, hogy per pillanat én volnék a legtöbb energiát befektetni képes ember egy gyereknek” – nyilatkozta Vastag Csaba, aki nemrégiben szakított Görgényi Fruzsinával.

Vastag Csaba nagyon kigyúrta magát

Vastag Csaba 7 évvel ezelőtt, Nagy Feróval (Fotó: smagpix/Szabolcs László)

Olvass még a Sztárban sztár-versenyzőkről az nlc-n!

(Nyitó kép: TV2 Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top