nlc.hu
Sztárok

Vastag Tamás szülei pengével az éjjeliszekrényükön aludtak el

Vastag Tamás szülei pengével az éjjeliszekrényükön aludtak el, készen állva egy éjszakai gégemetszésre

Az énekes/előadóművész elmesélte, hogy amikor a testvérével, Csabával krupposak voltak, a légzőnyílásuk bármikor összezáródhatott volna éjszaka, a szüleik ezért állandó készenlétben álltak.

Vastag Tamás nemrég a Ridikül vendégeként nyilatkozott arról, hogy egy genetikai és fejlődési rendellenesség miatt már több mint húsz műtéten átesett, és még csak 11 éves volt, amikor már túl volt az első operáción. Mivel tölcsérmellkassal született, egy-egy fémlemezzel próbálták a helyes irányba terelni a csontjait. A sok műtét miatt változatos panaszai alakultak ki.

Vastag Tamás

Vastag Tamás 2021-ben, az RTL Reggeli vendégeként (fotó: fotocentral/Olajos Piroska)

Családi vonás náluk, hogy a szájpadja nagyon lágy, emiatt borzasztóan horkol, olyan erővel, hogy akár a szomszéd is feljelenthetné csendháborításért. Ez azonban további nehézségeket is okozott, amikről a Borsnak mesélt. Mikor a bátyjával, Csabával krupposak voltak, fennállt a veszélye, hogy összezáródhat a légzőnyílásuk éjszaka, így a szüleik állandó készenlétben álltak:

A szüleink pengével az éjjeli szekrényükön aludtak, gyakorlatilag fel voltak készülve a gégemetszésre, ha az észlelik, hogy nem kap egyikőnk levegőt.

Persze úgy hiszi, valószínűleg a kockázatos beavatkozásra nem került volna sor, hiszen Veszprémben laktak és pár perc alatt kiért volna hozzájuk a mentő, de biztos ami biztos alapon inkább erre az eshetőségre is fel voltak készülve. Elárulta azt is, hogy a betegsége ellenére időnként elcsábul és rágyújt egy cigarettára.

Ez számomra egyfajta pótcselekvés, szeretem a rituálét, ami ezzel jár. Ilyenkor jobban tudok gondolkozni.

Állítása szerint a dalírásban is hatékonyabb, miután elszívott egy szál cigarettát. Ettől még a hosszabb távú tervei között szerepel, hogy leszokjon a dohányzásról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top