nlc.hu
Sztárok

Nagy Feró és a növények

Ezért beszélget a növényeivel Nagy Feró

Kertészkedésről vallott az énekes.

Nagy Feró metszőollót ragadott a kamerák előtt, hogy munkába álljon, ezt a Mokka örökítette meg. A tavasz beköszöntővel a zenész lecserélte a mikrofonját, és az őrbottyáni gyümölcsöskertjének gondozásába kezdett. A Beatrice frontembere az interjú során elmesélt egy történetet, méghozzá a szilvafájáról, amit ő “mentett meg”.

„Ennek a fának az az érdekessége, hogy egyszer megtámadta egy betegség, és akkor idejöttem és beszélgettem a fával. Mondtam neki, hogy »Figyelj ide, most vagy meggyógyulsz – és küzdj az életedért, ne hagyd magad! –, vagy jövök a fűrésszel, aztán ki kell vágjalak«. Meggondolta magát, megijedt, és a következő évben már rendes szilvákat termett. Azóta meggyógyult”mondta a kamerák előtt Nagy Feró, majd így folytatta: „Az embernél is szerintem így van, hogy ráparancsolsz: vagy meggyógyulsz, vagy az Úristen kiszelektál téged.”

Ám ez még nem minden! A zenész szerint ugyanis fontos, hogy odafigyeljünk minden élőlényre, hiszen ezzel csak tápláljuk őket. „Ez egy élőlény, és ez nagyon is érzi azt, hogy idejövök, néha beszélgetek vele… Persze, hülyének néznek a faluban sok helyen. De nem baj az!” – tette hozzá az előadó. 

Nagy Feró

Nagy Feró (Fotó: RTL)

Feró számára ez az év nem indult könnyen, hiszen a fél Beatrice kilépett mellőle, a fia, Hunor mellett egy másik zenész is távozott. Állítása szerint a szomorkodása mindössze egyetlen napon át tartott, és persze megfordult a fejében az is, hogy ezek után ne működtesse tovább a zenekart. Szerencsére ezen gyorsan túllendült, és úgy érezte, túllépve ezen egy új Beatrice lemezt kell csinálnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top