nlc.hu
Sztárok

Visszatér az ATV sikerműsora

Köböl Anita: „A nő háromszor, ami talán a legközelebb áll a szakmai múltamhoz”

Több év kihagyással március 8-tól minden péntek este 20.45-től megújulva tér vissza az ATV képernyőjére "A nő háromszor" című talk-show. A műsorvezető a csatorna népszerű arca, Köböl Anita.

A nő háromszor több évadon keresztül volt a képernyőn, most pedig friss lendülettel indul újra. A műsorvezető Köböl Anita, hozzá csatlakozik majd mindig két ismert női kérdezőtárs, akikhez az adott témához – legyen az család, szerelem, karrier, sikerek, kudarcok – passzoló vendégek érkeznek.

A nő háromszor egy igényes bulvár talk-show, amelyben fontos témákat dolgoznak fel. Péntek este a nézőink is igényelnek egy politikamentes, de az ATV-től megszokott magas minőséget hozó műsort” – mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Németh S. Szilárd

Németh S. Szilárd

Németh S. Szilárd elmondta azt is: Köböl Anita a csatorna népszerű arca lett az elmúlt két évben, kiváló szakmai munkát végez. „Bízunk a megújult formátum töretlen sikerében”- mondta a vezérigazgató, hozzátéve: az ATV büszke kiváló női műsorvezetőire és arra is, hogy számos női műsorvezető az ATV-n ért fel szakmai pályafutása csúcsára. 

Köböl Anita 2021 tavaszán kezdett a Spirit FM-nél dolgozni és 2022 áprilisa óta vezeti az ATV Start című műsorát. Februárban Köböl Anita elnyerte a Szóvivők médiadíját. Ebből az alkalomból ezt mondta a Naphire.hu-nak:

Számomra óriási dolog, hogy az elmúlt két évben egy egészen más stílusú műsorban és műfajban tudtam megmutatni magam és talán ez tette lehetővé, hogy a zsűri számára is kiemelkedjek egy közegből” – kezdte a műsorvezető, aki azt is hozzátette: a kollégáin kívül talán senki nem tudja azt, mennyi munkája van ebben. -Két év után sem engedek soha abból, hogy egy-egy ATV Start adásra mélyen, tartalmasan felkészüljek. Akár napi 3-4 órát is feláldozok a mindennapjaimból erre. Hiszem, hogy ez a díj ezt a hozzáállást, ezt az alázatot és tudatosságot ismeri el.” 

Köböl Anita

Köböl Anita

A nő háromszor újra indulása alkalmából Köböl Anita ehhez hozzátette: „Nagyon köszönöm az ATV vezetőinek a bizalmat. A Start volt életem legnehezebb feladata, nagyon örülök, hogy a nézők is elfogadtak. A Híradó pedig óriási megtiszteltetés, hatalmas vágyam volt mindig is. Ezek mellé pedig érkezik A nő háromszor, ami talán a legközelebb áll a szakmai múltamhoz. Van ennek a műsornak előélete a csatornán és jó lehetőség számomra, hogy újult erővel, energiával, a saját stílusommal ruházhatom fel. Szeretném a nívóját, a nimbuszát továbbvinni, emelni” – mondta.

Március 8-től minden péntek este 20.45-től A nő háromszor az ATV-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top