nlc.hu
Sztárok

Madonna a kerekesszékes rajongóját piszkálta

Madonna beszólt egy rajongójának, hogy miért nem áll fel és táncol: kerekesszékes volt

Az eset egy koncert közben esett meg, sokan támadják miatta az énekesnőt.

A pop 65 éves királynője fáradhatatlanul turnézik, és bár Seattleben februárban még kisebb balesete volt, úgy folytatta a koncertsorozatot, mintha mi sem történt volna. Úgy tűnik, hogy táncolás és éneklés közben időnként beszédre is ragadtatja magát, ami nem feltétlenül a legjobb ötlet. Legalábbis ez derül ki abból a videóból, ami most vírusként terjed a TikTokon, és amiről a Telex is írt.

Madonna koncert

Pillanatkép a turné egyik koncertjéről (fotó: Kevin Mazur/WireImage for Live Nation)

Madonna koncert közben szúrta ki a színpad szélénél ülő rajongóját, és kétszer is rákérdezett, hogy miért ül és miért nem áll fel, mint a többiek.

@dailymail At least she apologised 🙊 Madonna made a very public faux pas as she called out an audience member for sitting down during the Canada leg of her Celebration tour - only to realise the fan was in a wheelchair. #madonna #madonnaforever #madonnafans ♬ original sound - Daily Mail

Miután valaki a közönségből közölte vele, hogy a rajongó kerekesszékes, ezért nem tud felállni

Ó, ez politikailag nem volt korrekt. Elnézést kérek. Örülök, hogy itt vagy

– próbált szépíteni a kellemetlen helyzeten az énekesnő, de a rajongói szerint Madonna ettől még nem volt korrekt.

Eleve nem szép a színpadról, a reflektorfényben állva kipécéznie egy rajongót és nyilvánosan beleállnia, hiszen nem tudja, ki ő, és arról sem lehet fogalma, miért nem azt csinálja, amit ő látni szeretne. Ezernyi oka lehet annak, hogy valaki miért nem áll fel egy koncert közben táncolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top