nlc.hu
Trend

Lourdes Leon

Tiszta anyja volt pucérruhájában Madonna lánya, Lourdes Leon

Lourdes Leon egy divatbemutatón jelent meg igencsak merész outfitben.

Madonna legidősebb gyermeke, Lourdes Leon sok tekintetben az édesanyjára ütött. Többek között abban is, hogy előszeretettel választ sokat mutató öltözékeket nyilvános megjelenéseire.

A 27 éves Lourdes a minap a Saint Laurent divatház legújabb férfi kollekciójának bemutatóján vett részt, ahová egy fekete csipke pucérruhában érkezett, mely alá melltartót nem, mindössze egy spárgatangát húzott fel. A merész cicaruhát földig érő, fekete szövetkabáttal kombinálta, a még rafináltabb összhatás érdekében. 

Lourdes Leon a Saint Laurent divatbemutatóján és Madonna a 2016-os MET-gálán

Lourdes Leon a Saint Laurent divatbemutatóján és Madonna a 2016-os Met-gálán (Fotók: Profimedia)

A szett stílusában azt az emlékezetes outfitet idézte, melyet édesanyja viselt a 2016-os Met-gálán, és amely igen megosztónak bizonyult.

„Ami a nők jogait illeti, még mindig a sötét középkorban élünk. A Met-gálán viselt ruhám egyrészt politikai állásfoglalás volt, másrészt divatbeli állásfoglalás. Az a tény, hogy az emberek valójában azt hiszik, hogy egy nőnek nem szabad kifejeznie szexualitását és kalandozni egy bizonyos kor felett, azt bizonyítja, hogy még mindig egy életkor alapján megbélyegző és szexista társadalomban élünk… Ha problémád van azzal, ahogy öltözködöm, ez egyszerűen az előítéleteidet tükrözi” – fejtegette akkor Madonna egy Instagram-posztban.

via

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top