nlc.hu
Sztárok

Reviczky Gábor a házasságairól

Reviczky Gábor háromszor is kényszerből nősült

Boldog házasságban él a negyedik, 19 évvel fiatalabb feleségével.

Reviczky Gábor a saját bőrén tapasztalta meg, hogy a boldogságot nem adják ingyen. A Fókuszban elárulta, hogy olykor filmbeillő történések hatására házasodott, valamint arról is beszélt, miért csak a negyedik házasságát érzi sikeresnek. 

Reviczky Gábor

Reviczky Gábor a negyedik feleségével él nagy boldogságban – Forrás: RTL / Fókusz – videó

A 74 éves, rákból felgyógyult színész elárulta, négyszer is állt anyakönyvvezető előtt, mire megtalálta az igazit. “A negyedik házasságomban is előbb született meg a két gyermek, tehát leányanyaként működött a feleségem, és amikor a második gyermek megszületett, utána tűztük ki a házasságot, és azt is úgy, mert ez jól működött, és a mai napig jól működik, hogy 1999 december 31-re kértük meg az anyakönyvvezetőt, hogy jöjjön be a polgármesteri hivatalba, mert a következő naptól már ezer éve ismertül egymást. Ezzel is jelezni akartam, hogy ez egy örök és végleges kapcsolat, mert ez nagyon jól működik a mai napig is” – mesélte.

 

Azt mondja, a feleségét rendkívül okos nőnek tartja, aki lakberendezőként dolgozik, és sosem volt köztük probléma a korkülönbség. “46 éves voltam, amikor az első gyermekünk megszületett. 19 év differencia van köztünk” – tette hozzá Reviczky Gábor, aki a korábbi házasságkötéseiről is beszélt a riportban.

Az első feleségem apja vadász volt, és rájött, hogy a színészházban nálam van a lánya. Már egyszer megfenyegetett, hogy <<vigyázzak, mert puskája is van!>> Odajött a színészházba, kinyitottam az ajtót, és odanyomott a hasamhoz egy kést. A feleségem meg kiugrott az ablakon. Tulajdonképpen ez egy kényszerházasság volt. Megígértem neki szóban, hogy természetesen elveszem a lányát” – elevenítette fel a színész, aki először 26 évesen házasodott meg, de a válást követő újabb kapcsolataiban is visszatérő elem volt a családi kényszer.

“A második házasságom is már a gyermek megszületése után történt meg. A harmadik házasságom szintén kényszerházasság volt. Én magam lepődtem meg a legjobban, hogy ki volt tűzve az esküvő napja a polgármesteri hivatalban. Ellopta a személyi igazolványomat és bejelentette. Nem is tudom, hogy tudták elfogadni. Nem értem a mai napig sem” – mesélte A mi kis falunk című sorozat sztárja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top