nlc.hu
Sztárok

Malek Andrea élete változásairól

Malek Andrea: „Ennyi idős korára az embernek az egója összetörik”

Az énekesnő azt is elárulta, hogyan jutott erre a pontra.

Malek Andrea ma ünnepli 55. születésnapját. A visszafogott énekesnőnek a zene a mindene, amin keresztül az érzéseit is átadhatja a közönségnek, ám elismeri, az igazi tehetséget fentről kapta. Mint mondja, ennyi idősen az ember eljut arra a pontra, hogy meg akar javulni. 

Malek Andrea

Fotó: Olajos Piroska

A Nők Lapjának adott interjújában Andrea bővebben is mesélt arról, mik azok a változások, amik az elmúlt években beköszöntöttek az életébe. 

Erősebb lettem. Megnőtt a bizalmam, a stabilitásom, és békesség van bennem. Isten megváltoztatott – fogalmazott az énekesnő, majd elárulta, miből áll ez a változás. – Az egészséges, hogy ennyi idős korára az embernek az egója összetörik.

A beszélgetésben az énekesnő hite is szóba került, de hozzátette, szándékosan nem beszél olyan sokat Istenről.

Nem akarok megtéríteni senkit. Annak viszont örülök, ha bárki tanul a példámból. Én csak a saját megtett utamról tudok beszélni, arról, hogy sose felejtem el, kitől kaptam az életet, a tehetséget. Mindent Istennek és a szüleimnek köszönhetek.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top