nlc.hu
Sztárok

Újra találkozik Harry és Vilmos Londonban

Újra együtt? Közös programot szerveztek Harrynek és Vilmosnak

Olvad a jég? Egyáltalán nem. Még anyjuk öröksége miatt sem képesek békét kötni a hercegek.

Egy rendezvénnyel tisztelegnek a néhai Diana hercegné (jótékonysági) öröksége előtt. A Diana Legacy Award díjátadó ünnepségen természetesen ott lesz Harry és Vilmos is, akiket az elmúlt években mindössze háromszor lehetett együtt látni: amikor felavatták a Dianáról készült szobrot, amikor eltemették II. Erzsébetet és amikor megkoronázták az apjukat.

Nem csoda hát, hogy az egyik londoni múzeumban tartandó eseményre mindenki kíváncsi. Az már biztos, hogy Vilmos személyesen is ott lesz az ünnepségen, ráadásul beszédet is mond és az összes kitüntetést ő adja majd át.

Harry és Vilmos az anyjukról készült szobor előtt.

Harry és Vilmos az anyjukról készült szobor előtt (Fotó: Profimedia)

Harry azonban a hírek szerint nem vállalta, hogy személyesen is jelen legyen. Diana fiatalabbik fia nem hajlandó Londonba utazni, így ő videóhíváson keresztül csatlakozik a ceremóniához. A Hello! magazin úgy tudja, egyetlen olyan pillanata sem lesz az eseménynek, amelyben közösen szerepelne a két testvére. 

„Kiváltság, hogy mind a walesi herceg, mind Sussex hercegének támogatását élvezhetjük” – jegyezte meg Dr. Ojo szervező a The Timesnak, kiemelve az idei ünnepség különleges visszhangját, hiszen jubileumi, 25. évfordulóról van szó. A díj szóvivője a The Telegraph-nak is hangsúlyozta Harry (online) felbukkanásának fontosságát: „A tervek szerint virtuálisan beszél a díjazottakkal a díjátadó estéjén, hogy megünnepelje teljesítményüket.”

Harry herceg és Vilmos herceg

Fotó: Profimedia

Harry egy 2019-es interjúban ismerte el először, hogy szakadás következett be Vilmos és közte. „Már különböző utakon járunk” – mondta akkor, majd a Tartalék című könyvében is számos alkalommal negatívan festette le a testvérét. Vilmos azóta sem reagált a vádakra. Arra pedig senki ne számítson, hogy a mostani díjátadón vagy utána változik a helyzet.

Harry Vilmos és Diana

Harry, Vilmos és Diana (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top