nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán az utcán adakozik

Jákob Zoltán több százezres játékkonzolokat osztogat az utcán, a fiatalok megőrülnek érte

Igen bőkezű: elég, ha követed, és te is játékkonzol-tulajdonos lehetsz.

Jákob Zoltán az ország 37. leggazdagabb embere, ezt a Nagy Ő című műsorban rengetegszer hangsúlyozták, így valószínűleg már az is tudja, aki nem frissítgeti naponta ezt a listát. Az üzletember remek érzékkel kezdett annak idején a körömbizniszbe, ami azóta is virágzik, de emellett más vonalon is befektetett már. Fontos hozzátenni, hogy rendszeresen adakozik, saját alapítványa is van, az utóbbi időben pedig az lett a hobbija, hogy véletlenszerűen megszólít fiatalokat az utcán és ha követik az oldalát, akkor ad nekik valami nagyon értékes tárgyat.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán (Fotó: Birton Szabolcs)

A TikTokon vírusszerűen terjednek a videók, amelyben Jákob Zoltán, vagy éppen az egyik kollégája az Andrássy úton leszólít egy csapat tinit, és mivel az egyikük éppen rendszeresen nézi az üzletember tartalmait, ezért kap egy újgenerációs játékkonzolt.

@jakob.zoli Sokkoltunk pár arrajáró fiatalt🤩😅 #surprise #ps5 #ferrari ♬ eredeti hang - Jákob Zoli

„Sokkoltunk pár arra járó fiatalt” – írja a videó alatt Jákob Zoltán, a sokkot pedig szó szerint kell érteni, hiszen a fiatal srác, akinek átnyújtotta a játékot, gyakorlatilag nem tudott megszólalni a meglepettségtől. 

Nem ez volt az egyetlen ilyen felvétel, amit több millióan néztek meg a közösségi oldalon. Adott már almás telefont, a konzolhoz tartozó játékokat, laptopot is olyan embereknek, akik követik őt a TikTokon.

A szerelemben egyelőre nincs szerencséje

 

A Nagy Ő választottja, Betti nem nyugodott bele a szingliségbe, elkezdett ismerkedni és hamarosan rátalált a mindent elsöprő szerelem. „Ez egy eléggé friss dolog, így érthetően most még szeretném megóvni a nyilvánosságtól, de a hír az igaz, rám talált a szerelem. Nem véletlenül raktam ki, ő nem a testvérem, nem a sógorom… Nyilván várható volt, hogy a férfiak elkezdenek szemtelenkedni, viszont a női részről egész sok gratulációt kaptunk” – mesélte korábban az nlc-nek Betti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top