nlc.hu
Sztárok
Újra egy párt alkot T. Danny és Kecskés Enikő?

Újra egy párt alkot T. Danny és Kecskés Enikő?

A nemrégiben szakított sztárpárt Budapest egyik igencsak forgalmas övezetében látták együtt mutatkozni. Vajon ez azt jelenti, hogy kibékülhettek egymással?

T. Danny, azaz Telegdy Dániel volt a vendége Hajdú Péter Frizbi TV című YouTube-műsorának, melyben sok más egyéb mellett őszintén vallott a szerelmi életéről is. A rendkívül sikeres zenész elárulta, hogy jelenleg nincsen párkapcsolata, ugyanis különváltak útjaik szerelmével, Kecskés Enikővel. Az énekest nagyon megviselte a szakítás, ugyanis elmondása szerint a modell volt élete nagy szerelme, és nehezen tudja feldolgozni a történteket. 

T. Danny (Forrás: Facebook)

T. Danny (Forrás: Facebook)

Nincs könnyű dolga a szerelemben 

Bár azt gondolhatnánk, hogy Dannynek nincs oka bánatra, hiszen lányok százai epekednek érte, a fiatal tehetség azonban azt is elárulta, hogy nincs könnyű dolga a szerelemben, azóta is többször visszautasították már, hogy híres ember lett. Illetve egész életében eddig csak egyetlen barátnője volt, Enikő, aki iránt bár még mindig érzi a szerelmet, a kapcsolatnak mégis vége szakadt. Úgy fogalmazott:

a szerelem még megvan, a lány már nincs.

“Általában az embereknek, amikor eljutnak ennyi idős korukra, mint én, ekkora már volt vagy 4-5 kapcsolatuk. Én azt látom a környezetemben, hogy mindenki 16-18 éves korától minden héten valakivel együtt volt. Én sosem kértem ebből, nekem sose volt kapcsolatom. Nekem mindent most kellett megtanulni, aztán lehet, hogy ez kicsit rosszul alakult” – nyilatkozta Hajdú Péternek a tehetség. 

Elszálltak a viharfelhők? 

Lehetséges, hogy a Budapest Parkot is könnyűszerrel megtöltő zenész vallomása eljutott volt kedveséhez, a párost ugyanis együtt vélték látni Budapest egyik legforgalmasabb utcáján. Egy redditező rajongó ugyanis megosztotta, hogy a pár valószínűleg ismét kibékülhetett, amit egy szemtanú meg is erősített.

Ma láttam őket együtt kocsikázgatni a Károly körúton, úgyhogy gyanús, hogy újra összejöttek

 

írta meg az egyik szemfüles hozzászóló. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top