nlc.hu
Sztárok

Nagy Feró ezt gondolja a feleségéről

Nagy Feró a feleségéről: „Azt hittem, talál egy fiatalabbat és lepattint”

Nagy Feró első házassága kudarcba fulladt: remélte, hogy a második élete végéig tart.

Nagy Feró és felesége, Ágnes immár 41 éve élnek boldog házasságban. A zenész azt mondja, amikor találkozott a nejével, nem gondolta volna, hogy eddig húzzák. Azt hitte, a 20 év korkülönbség miatt majd elhagyja Ágnes egy fiatalabb férfiért.

Nagy Feró és felesége

Nagy Feró és felesége (Fotó: Olajos Piroska)

„Ági terhes lett, én pedig a neveltetésemnél fogva úgy gondoltam, el kell vegyem feleségül. Szó sem volt arról, hogy elvetetjük. Szóval, az esküvő napján kértem az anyakönyvvezetőt, hogy pörgessük meg a műsort, hiszen délután mennünk kell Pécsre, mivel akkor indult a turnénk. Emiatt csak a két tanú volt jelen: a technikus és a gitáros. Ott örök hűséget fogadtunk egymásnak, Ági pedig abban a pillanatban adott értelmet a rockerségemnek. Először nem volt felhőtlen az örömöm, hiszen akkor már nem hittem a sírig tartó szerelemben és az olyan házasságban, ami legalább húsz évig tart, hiszen egyszer már elváltam… De Ági mindent megváltoztatott. Azt hittem, pár évig elvan egy zenésszel, aztán talál egy fiatalabbat, így lepattint. Azóta viszont eltelt negyven év, és – őszintén – hatalmas papucs lettem, amióta házas vagyok, de imádom” – részletezte Nagy Feró a hot! magazinban, majd a neje vette át a szót. 

Mindennél jobban szereti

„Egyet kell megjegyeznie mindenkinek: ha hazajön a férj, egy jó feleségnek akkor is szeretnie kell, ha nem éppen rózsaillatú. Szerelmes, nem? Akkor ezt is szeretnie kell. Hiába nehéz egy rockerrel, hiszen határozott egyéniség, megy a feje után, de akkor is a férjem, akit mindennél jobban szeretek” – árulta férjéről Ágnes.

Kevesebb a Beatrice-koncert

„Idén úgy harminccal kevesebb koncertünk volt a Beatricével, mint korábban. Ez anyagilag nyilvánvalóan az egész együttesre hatással volt, így rám is, de mivel nem vagyok bánkódó típus, nem szomorkodom. Meg kell érteni, hogy mindenkinek kevesebb pénzből kell gazdálkodnia, ilyenkor pedig a kultúrára kisebb összeget tudnak költeni az emberek” – árulta el korábban a Kossuth-díjas zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top