nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter a megcsalásról

Hajdú Péter csalta már meg kedvesét: „Jót tett a hiúságomnak, hogy egy szép csaj engem akart”

Elismeri, önző módon cselekedett.

Hajdú Péter és Láng Eszter közel 5 éve alkotnak egy párt. Habár már közös gyermekük is született, ráadásul eljegyzés is történt, jó ideje halasztják az esküvőt, melyre mindig találnak jó kifogást. Azonban ők ennek ellenére is teljes egésznek érzik a kapcsolatukat, amiben köszönik szépen, nagyon jól meg is vannak. 

Hajdú Péter

Fotó: Birton Szabolcs

A műsorvezető a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorában sokszor nem csak a vendégeit bírja őszinte vallomásokra, de maga is megoszt néhány részletet az életéből. Pár adással ezelőtt elmesélte, édesapjával olyan rossz volt a viszonya, hogy még halála előtt sem beszéltek. A mostani vendége Csernus Imre lesz, aki bár saját életéről is nyíltan beszél, sztárpszichológus lévén a műsorvezetőhöz is intéz pár kemény kérdést. Az egyik ilyen volt, amikor arról érdeklődött, Péter csalta-e már meg partnerét. A válasz igen volt. 

„Fiatal voltam, jó ötletnek tűnt. Nem akartam egy járt utat a járatlanért feláldozni” – ismerte el a műsorvezető, bár azt nem árulta el, ez melyik kapcsolatában történt. 

Úgy is fogalmazhatunk, hogy önző voltam, de azt gondolom, hogy jót tett a hiúságomnak, hogy egy szép csaj engem akart. A szex erről szól, hogy ideig-óráig jó. Mindenki a szex miatt csinálja meg a másikat.

A teljes beszélgetés péntek este lesz látható Hajdú Péter Youtube-csatornáján. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top