Sydney van den Bosch már tudja, hogy ki fogja tervezni az esküvői ruháját

Sz.Cs. | 2024. Március 21.
Sydney van den Bosch elmondása alapján ugyan még nincsen konkrét elképzelésük az esküvő részleteivel kapcsolatban, azt azonban már most tudja, hogy melyik tervező ruháját viseli majd a nagy napon.

Sydney van den Bosch még januárban mesélt arról, hogy a válás okozta rengeteg nehézség ellenére végre újra rátalált a szerelem. A műsorvezető még ugyanebben az időszakban meg is mutatta új szerelmét, a teniszedzőként dolgozó Kaszás Benjámint. A műsorvezető és a teniszedző között láthatóan remekül megvan az összhang, amit remekül bizonyít az is, hogy már az eljegyzésre is sor került. 

Sydney a Borsnak nemrég arról mesélt, hogy habár az esküvővel kapcsolatban még szinte semmiről sem született konkrét döntés – hiszen még nincsen időpont és helyszín sem – már most tudja, hogy melyik tervező ruháját fogja viselni a nagy napon. A TV2 műsorvezetőjének elmondása alapján már régóta követi Merő Péter munkásságát, ráadásul minden évben az ő ruháit viseli a jeles alkalmakon.

„Szeretnék ezúttal egy picit más irányba gondolkodni, mást mutatni magamból. Péternek is az volt a kérése, hogy változtassunk, legyek merész, de mivel a megszokások rabja vagyok így ez nagyon nehéz. Remélem, az esküvő ennél eggyel egyértelműbb döntés lesz, és nem fogok ehhez hasonló helyzetbe kerülni. Legrosszabb esetben lesz három ruhám” – meséli a lapnak. 

Sydney és Péter kapcsolata igazán szoros lett az utóbbi években, így szinte egyértelművé vált, hogy az egyik műalkotását viseli majd az esküvőn is. 

„Amikor voltam Péternél próbálni, szóba került ez a kérdés is. Mivel ő a kedvenc tervezőm, nem gondolnám, hogy mást választanék, ha arra kerül a sor” – összegezte a műsorvezető. 

Exit mobile version