nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch új élete

Sydney van den Bosch új életet kezdett: „Üdv Mindenkinek a B Oldalról”

Úgy érzi, minden most került a helyére.

Tavaly októberben robbant a hír, hogy Sydney van den Bosch és férje, Egerszegi Tamás öt év után a válás mellett döntöttek. A Szerencsekerék háziasszonyának amúgy is nehéz évei voltak, hiszen korábban egészségi okok miatt mindkét mellét le kellett operálni, amiről nyíltan beszélt. 

Sydney van den Bosch

Fotó: Trenka Attila

Bár a válásuk bejelentésekor Sydney azt mondta, a nehezén már túl van, attól még időre volt szüksége, hogy egy kicsit magára koncentráljon, mielőtt újra kitárja a szívét valakinek. Pár hete azonban kiderült, máris rátalált a szerelem, méghozzá a teniszedzőként dolgozó Kaszás Benjámin személyében. A műsorvezető két nappal ezelőtt végre a közösségi oldalán is megmutatta párját, most pedig őszintén beszélt arról, milyen érzések kavarognak benne. 

Csak keresem a szavakat… hogy milyen szerencsétlen szerencsés vagyok… Nehéz a tegnapi/mai mérhetetlen szeretet után bármit is írnom, mondanom… Ezek a képek még tavaly készültek… Már akkor se voltam a tettek magaslatán, aztán minden csak tetőződött… Most pedig, mire napvilágra került ez az Amnesia kampány, új életet kezdek. Üdv Mindenkinek a B Oldalról, egész napos itt” – írta Instagram-bejegyzésében boldogan a modell. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top