nlc.hu
Sztárok

Megelégelték a pletykákat Katalin hercegné körül

Már a canterburyi érsek sem hagyta szó nélkül Katalin hercegné állapotát

Az egyházi főméltóság komoly kritikát fogalmazott meg a helyzettel kapcsolatban.

Lassan két hónapja, hogy Katalin hercegné ideiglenesen visszavonult a nyilvánosság elől, egy tervezett hasi műtét miatt. Vilmos herceg feleségét még januárban műtötték meg, akkor a palota úgy nyilatkozott, hogy leghamarabb húsvétkor tud visszatérni a teendőihez, ennyi időbe telik a gyógyulása.

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images

Azonban az, hogy nem árultak el több részletet, komoly összeesküvés-elméleteket szült. A kómától kezdve, a megcsaláson át a plasztikai műtétig – illetve a walesi hercegné állítólagos haláláig – mindenről is pletykálnak az interneten. A legvalószínűbb persze nyilván a legértelmesebb magyarázat is: Katalin kizárólagosan a gyógyulására akar fókuszálni.

Justin Welby, Canterbury érseke megelégelte a konteókat és a felhajtást, és arra hívta fel a figyelmet, hogy az egészségügyi problémákkal élő embereket békén kell hagyni – írja az Independent.

Megszállottjai vagyunk az összeesküvésnek, és kevés érzékünk van azon emberek méltóságához, akik a hírek reflektorfényébe kerülnek. Mindegy, hogy kiről van szó, minden embernek meg kell engedni, hogy beteg lehessen, megműtsék, bármi legyen is az, és békében élhesse az életét anélkül, hogy mindenki azt követelné, hogy minden másnap számoljon el erről.

Az egyházi főméltóság szerint ez a fajta híresztelés olyan, mint egy „régimódi falusi pletyka”, amit abszolút elítél. „Ez rendkívül egészségtelen. Ez csak amolyan régimódi falusi pletyka, amely most másodpercek alatt bejárja a világot. El kell fordulnunk ettől. Az ilyen módon való pletykálkodás helytelen” – hangsúlyozta.

Katalin hercegné gyógyulása egyébként a palota szerint a tervezett módon zajlik, és ha minden jól megy, hamarosan ismét visszatérhet a királyi teendőihez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top