nlc.hu
Sztárok

Kicsoda Gary Goldsmith?

A család legszívesebben letagadná Katalin hercegné nagybátyját, Gary Goldsmitht

Katalin hercegné 58 éves nagybátyja, Gary Goldsmith drogbotrányba és bántalmazási ügybe is keveredett az elmúlt években.

Katalin hercegné anyai nagybátyját, Gary Goldsmitht a Middleton család fekete bárányaként is emlegetik. Legutóbb épp azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy elvállalta a szereplést brit celeb Big Brotherben. De ki is ő valójában? Összegyűjtöttük, mit lehet tudni róla.

Gary Goldsmith

Gary Goldsmith (Fotó: Profimedia)

Az 58 éves Gary Goldsmith Katalin hercegné édesanyjának, Carole Middletonnak az öccse. 

A nyugat-londoni Hounslow-ban nevelkedett. Félbehagyta tanulmányait, hogy informatikával foglalkozhasson, és csatlakozott a Computer Futures technológiai toborzócéghez, ahol állítólag 17 millió angol fontot, azaz majdnem 8 milliárd forintnak megfelelő összeget keresett, amikor 2005-ben eladta részvényeit. Mióta elhagyta a Computer Futures-t, számos elnöki, tanácsadói és operatív igazgatói pozíciót töltött be különböző szervezeteknél, ám valójában nem teljesen tisztázott, hogy pontosan mivel is foglalkozik.

Imádja a luxuséletet. Vásárolt egy villát Ibizán, melyet La Maison de Bang Bangnek nevezett el, de birtokol egy földközi-tengeri szigetet is. 2009-ben botrányba keveredett, amikor kokainnak tűnő anyaggal fotózta a News of the World munkatársa. Goldsmith akkoriban nem reagált az őt ért vádakra.

Négyszer nősült. 2017-ben bűnösnek vallotta magát a negyedik felesége, Julie-Ann Goldsmith elleni támadásban, mely egy ittas állapotban elfajult vita folyománya volt. 5000 font, vagyis 2 millió forint pénzbírságot kapott, valamint 12 hónapos közösségi munkavégzésre ítélték és részt kellett vennie egy 20 alkalmas rehabilitáción is.

Egyetlen gyermeke van, Tallulah, aki a második nejétől, Luantól született 1997-ben. 

Gary Goldsmith

A celeb Big Brother szereplőjeként (Fotó: Profimedia)

 „Gyakran olvasom, hogy az emberek egy kissé rossz fiúnak tartanak. Jó lenne rendbe tenni ezt a dolgot, de valószínűleg az emberek felhúzása a kedvenc hobbim. Abszolút rémálom együtt élni velem. Megvan az oka annak, hogy négy feleségem volt” – mondta magáról a celeb Big Brother bemutatkozó kisfilmjében. 

via1, via2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top