nlc.hu
Sztárok

Ki Rupert Finch?

Ő volt Kate Middleton szerelme Vilmos herceg előtt

Nem Vilmos herceg volt Kate Middleton egyetlen kapcsolata az egyetemi évei alatt. Mutatjuk, kivel randizott, mielőtt belehabarodott a brit trónörökösbe.

Köztudott, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg a St. Andrews Egyetemen ismerkedtek meg és szerettek egymásba. Ezt megelőzően azonban Katalinnak volt már egy párkapcsolata egy másik iskolatársával, Rupert Finchcsel. Ez a szerelmi szál A korona sorozat utolsó évadában is megjelent. De ki ő és hogyan él napjainkban?

Rupert Finch

Rupert Finch (Fotó: Nick Harvey/WireImage)

Kate elsőéves volt, amikor megismerkedett az akkor negyedik évfolyamba járó Ruperttel. Közel egy éven keresztül alkottak egy párt, majd szakítottak. 

Finch, miután végzett a St. Andrewsban, a guildfordi jogi egyetemen tanult tovább, ahol jogi diplomát szerzett. Ma egy londoni cégnél dolgozik ügyvédként. 

Katalinnal jó barátságban maradt, olyannyira hogy 2011-ben a hercegi pár esküvőjére is meghívták. 

Rupert Finch és Lady Natasha Rufus Isaacs

Rupert Finch és Lady Natasha Rufus Isaacs (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

2013-ban maga is megnősült: az arisztokrata származású Lady Natasha Rufus Isaacst vette feleségül, aki a Beulah London divatmárka alapítója. Katalin számos alkalommal viselte a Beulah elegáns darabjait, Natasha szerint pedig a hercegné csodálatos nagykövete a márkának. 

Rupertnek és Natashának három közös gyermeke született: Georgia, Cienna és India.

Finch és neje barátságban van Eugénia hercegnővel és férjével, Jack Brooksbankkal is. 2018-ban az esküvőjükön is részt vettek.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top