nlc.hu
Sztárok

Gergely Róbert a magánéletéről

Két válás után is még az igazit keresi a 66 éves Gergely Róbert

Betekintést engedett magánéletébe a színművész.

Hat éve egyedül él Gergely Róbert. Két válás és több kapcsolat után újra az igazit keresi. Állítólag létezik az életében valaki, akivel néha-néha randizgat is, de tartósan akárkivel nem kötné össze az életét – mondja, a szakítások ugyanis nagyon megviselik. “Óvnom kell és vigyáznom kell a kis kertemre, mert annyira nyitott voltam, és annyira mindent megmutattam és mindent megmutattunk, hogy annak voltak előnyei, és elszenvedői is voltunk gyakran” – vallotta be a Tények Plusz kamerái előtt. 

Két válás van Gergely Róbert, háta mögött - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Két válás van Gergely Róbert, háta mögött – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Az első felesége Tallos Andrea volt, akitől Simon fia született 1992-ben. Ő nem lépett az édesapja nyomdokába, informatikus lett. A táncosnővel 10 éve át volt együtt. 1998-ban váltak el, de a mai napi jóban van vele a 66 éves színművész, énekes.

2014-ben, 7 év párkapcsolat után újranősült és feleségül vette a nála 24 évvel fiatalabb Némedi-Varga Tímea színésznőt. 2018-ban azonban úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Velük mind a mai napig jóban vagyok. Mind a mai napig együtt dolgozunk. És nem úgy vagyunk egymással, hogy valami volt, hanem még mindig van” – árulta el exnejeiről Gergely Róbert, aki nem tagadja, lehet, hogy a korkülönbség is problémát jelentett a második házasságánál.

Annak ellenére, hogy már évek óta egyedülálló, nem unatkozik: szinte minden nap fellépése van az ország valamelyik településén szólóban vagy a társulatával. Ugyan papíron már egy éve nyugdíjas, ám egyelőre nem tervezi letenni a mikrofont.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top