nlc.hu
Sztárok

Gergely Róbert a visszavonulásról

Gergely Róbert a nyugdíjaskor ellenére sem tervezi letenni a mikrofont

Gergely Róbertet nem kímélte az elmúlt pár év. Volt egy rövidebb idő, míg az énekes el is tűnt a nyilvánosság elől, majd kiderült, hogy egészségügyi problémákkal küzdött. Azonban hamar visszatért a színpadra, sőt tavaly azt is bejelentette ismét rátalált a szerelem, bár ezt a kapcsolatot már szeretné magának megtartani. 

Gergely Róbert

Fotó: Birton Szabolcs

Ez is érdekelhet Gergely Róbert Megnézem

Az énekes korábban kijelentette, tisztában van vele, hogy telik az idő, amit el kell fogadnia, ahogyan azt is, hogy hamarosan nyugdíjaskorba lép. Ez számára mégsem jelenti azt, hogy visszavonulna a színpadról. 

Színpadon maradni a legjobb gyógyszer. Nekünk színészeknek, előadóknak, ha bármi bajunk van, márpedig nekünk is szokott lenni, nekem is van, akkor tudom, hogy mikor lesz a legközelebbi fellépés és agyban beállítom magam, hogy akkor topon kell lennem. Amikor elmegyek orvoshoz, ezt elszoktam mondani, hogy legyenek kedvesek, hogy ezt megtehessem” – magyarázta a Mokkában a pár hét múlva 66. életévét betöltő énekes. 

Az előadó azt is kifejtette, most már nagyon figyel arra, hogy minden fellépése után legyen két-három napja a regenerálódásra, miközben a hétköznapokon is igyekszik aktív pihenéssel feltöltődni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top