nlc.hu
Sztárok

Gergely Róbert óvja a magánéletét

Gergely Róbert 65 évesen már szeretné megóvni szerelmét a nyilvánosság elől

Nem biztos benne, hogy korábban mindig hiteles volt, amit közvetített a nézők, hallgatók felé.

Gergely Róbertnek 2017-ben ért véget a 13 évig tartó házassága. Az előadó kapcsolata többek között azért futott zátonyra, mert 24 évvel fiatalabb felesége gyermeket szeretett volna, de ő úgy érezte, ezt már nem meri bevállalni. 

Gergely Róbert

Gergely Róbert a Mokkában

64 évesen viszont újra rátalált a szerelem, és bár korábban osztott meg részleteket új kedveséről, most, amikor betöltötte 65. életévét úgy döntött, magánéletét szeretné megóvni a nyilvánosság elől. 

„A magánéletét az ember szeretné megóvni. Valóban évekkel, évtizedekkel ezelőtt erről az ember borzasztóan szívesen beszélt, mondogatta, mutogatta – kezdte a Mokkában Róbert, majd hozzátette. – Most eljött az az idő, hogy azt tudom mondani neked, nektek, mindenkinek, aki hallja, hogy Robi rendben van, jól van, jól érezzük magunkat, minden oké, de azt szeretném kérni, ezt hagyjátok meg nekem. Akkor, amikor arról kellett beszámolnom, hogy zátonyra futott a kapcsolatom, amit házasságnak hívnak, akkor én, aki egy darabban most a trubadúrságot képviselem, a nőkről, az érzelmekről szépen beszélni, olyanokat elmondani, előadni, amelyek az ember lelkét melengetik… Akkor, amikor egy férfiembernél az történik meg, hogy valami nem sikerül, akkor úgy gondoljuk, nem vagyunk elég hitelesek.”

A színész-énekes most azon gondolkodott el, volt-e elég hiteles korábban abban, amit mondott. Ez az oka annak, hogy most nem szeretne megosztani a nyilvánossággal a boldogságát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top