nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor és párja meghozták döntésüket

Krausz Gábor és Mikes Anna meghozták döntésüket: Ő fog vigyázni rá, amíg távol vannak

A sztárséf és táncos kedvese Instagram-oldalukon tudatták a nagy hírt.

Pénteken útnak indultak a versenyzők az idei Ázsia Expressznek otthont adó első helyszínre, a Fülöp-szigetekre. A reptéren gyülekeztek a párosok: Cserpes Laura és Cserpes István, Jolly és Szuperák Barbara, Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv, Mikes Anna és Krausz Gábor, Sáfrány Emese és Béres Anett, Till Attila és Stohl András, Zámbó Krisztián és öccse, Adrián, valamint Zsigmond Angéla és Mészáros Bende. Az Ázsia Expressz ötödik évada egyébként két országban, a Fülöp-szigeteken és Tajvanon robog majd.

Mikes Anna és Krausz Gábor

Fotó: Trenka Attila

Nem félnek a kihívástól 

Bár sokan figyelmeztették Krausz Gábort és Mikes Annát a műsorban előforduló veszélyekre, a sztárpár egy korábbi interjújukban elárulta, hogy nem tartanak a rájuk váró kihívásoktól. Attól pedig pláne nem félnek, hogy kapcsolatukban okozna valami viszályt a lelkileg és testileg is igazán megterhelő túra. 

„Amiért elvállaltuk, hogy picikét kiszabaduljunk a mókuskerékből. Amióta a Dancing-nek vége lett, és igazából előtte is végignyomtuk nyár óta munkával ezt az időszakot. Mi ezt nyaralásnak fogjuk fel: együtt vagyunk, jobban megismerjük egymást. Veszekedni eddig se veszekedtünk, miért pont ott? Ez egy jó kaland lesz, ezért vállaltuk el” – árulta el korábban a páros.

Habár a kaland még csak most vette kezdetét, Gábor és Anna máris egy fotóval kedveskedett követőinek a közösségi oldalaikon. A párost egymást ölelve láthatjuk a mesés tengerparton és úgy tűnik, nagyon jól érzik magukat több ezer kilométerrel távolabb az otthonuktól.

A bejegyzést azonban már nem a sztárpár posztolta, azt ugyanis egy rejtélyes T. monogrammal ellátott ideiglenes admin töltötte fel.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top