nlc.hu
Sztárok

Becsiccsentve sétált oltár elé a menyasszony

Házasság első látásra: Petra nem tagadja, hogy becsiccsentve sétált az oltárhoz

Forrnak az indulatok, mert részegen állt a menyasszony az anyakönyvvezető elé a Házasság első látásra című műsorban.

A Házasság első látásra eddigi epizódjai nem voltak izgalomtól és kellemetlen pillanatoktól mentesek. Már az első adásban kiakadt az egyik menyasszony, amikor megtudta, hogy a vőlegényének gyereke van, és nem Budapesten, hanem Kecskeméten él. A dráma pedig csak tovább fokozódott a tévé képernyőkön, amikor sor került egy másik páros, Petra és Andris esküvőjére.

Andris és Petra

Andris és Petra (Házasság első látásra)

Nem volt meg köztük a szikra

Ahogy már írtunk róla, Petra és Andris találkozása nem volt tündérmesébe illő. Bár a menyasszony hatalmas mosollyal sétált az oltár felé, a vőlegénye öröme nem volt teljesen őszinte. 

„Mikor eljött az a pillanat, hogy megfordulhattam és ott volt a menyasszonyom, hát elsőre, megmondom őszintén, nem voltam jó véleménnyel a külsejét illetve. Nagyon sötét hajú lányokkal nem jó tapasztalatom van ismerkedés és párkapcsolat terén. Első pillantásra ez villant be” – nyilatkozta korábban Andris. 

Részegen állt oltárhoz a menyasszony?

A nézők azonban valami mást is észrevettek a párosnál azon kívül, hogy nem biztos, hogy passzolnak egymáshoz. Azt gyanították ugyanis, hogy Petra becsiccsentve állt az oltárhoz, amit a lány végül rengeteg találgatás után egy TikTok-videóban meg is erősített.

Nem tagadom, becsiccsentve sétáltam az oltárhoz, nagyon ideges voltam

 

– árulta el a menyasszony.

„Kicsit érdekesre sikeredett, mivel nem tagadom, becsiccsentve sétáltam az oltárhoz. Nagyon ideges voltam, nagyon izgultam, emiatt is ittam, meg azért is, mert az esküvőm volt. Kicsit lazítani akartam, egy három hónapos diéta után voltam, jól akartam magam érezni” – fejtette ki bővebben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top