nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid az új párkapcsolatáról

A 322 milliós csalással vádolt Fekete Dávid úgy érzi, jobb ember lett a párja mellett

Új kedvese elfogadta az énekes múltját.

Fekete Dávid és párja, Szintia még csak egy hónapja vállalták fel a szerelmüket a nagyvilág előtt, de hamarosan már össze is költöznek. A 322 milliós csalással vádolt énekes állítja, már a kapcsolatuk elején elvarázsolta őt a fiatal lány személyisége és bája, és úgy érzi, jobb ember lett mellette.

Fekete Dávid

Fekete Dávid úgy érzi, nemcsak barátnőre, hanem társra is lelt Szintiában – Forrás: Instagram / @fekete_david_official

A kedvesem elfogadta a múltamat. Tudta, hogy van két cuki kisgyermekem, akikkel egyből nagyon jó volt az összhang, és van egy olyan múltam, amit az ország java része ismer. (…) A múlton nem lehet változtatni, de a jövőn igen, és mi ezen dolgozunk. Úgy érzem, jobb ember lettem mellette. Sokkal többet mosolygok, felszabadultabb vagyok” –  vallotta be a Borsnak.

Fekete Dávid és kedvese már a szüleiknek is bemutatták egymást, akik már első pillanattól családtagként fogadták őket. “Abszolút úgy érzem, hogy egy nagyon jó fej, jó érzésű, jó szándékú embereket ismertem meg. A lehető legjobban telt a közös találkozás, és beszélgetés” – árulta el a bulvárlapnak Szintia szüleiről az egykori megasztáros. A lányért pedig az énekes édesanyja is odáig van.

Fekete Dávid 14 hónapot töltött börtönben, később enyhítés miatt házi őrizetbe került, egy ideje pedig már szabadon mozoghat, csupán nem hagyhatja el Győr közigazgatási területét. Ő mégis próbálja úgy élni az életét, mintha maga mögött hagyta volna a múltját. Szabadulása óta dalokat ír, klipet forgat és már színpadon is állt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top