nlc.hu
Sztárok
Rippel Feri műtétje

Műteni kellett Rippel Ferit

Kés alá feküdt a világhírű artistaművész.

Nem foglalkozott vele, de az orvosok ráparancsoltak, hogy irány a műtőasztal! Akkor már Rippel Feri is érezte, hogy nagy a baj. Az 53 éves artista a Tények Plusz kamerái előtt beszélt a beavatkozásról és az állapotáról.

Rippel Feri

Plasztikai műtéten esett át Rippel Feri – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

“Eddig nem foglalkoztam ennyire vele. Én is férfi vagyok. Jó, belenézek a tükörbe, nem sok ráncom van, megborotválkozom, oké, mehetünk tovább. De aztán olyan dolgokkal szembesítettek az orvosok, ami már egy idő után tényleg zavart” – mesélte Rippel Feri, akin szemhéjplasztikai műtétet hajtottak végre. Mint kiderült, nem csak esztétikai szempontból volt erre a beavatkozásra szükség. “Ha valaki nem tudja rendesen kinyitni a szemét és korlátozva van már a látásban már olyan szinten, hogy akár bizonyos fokig szemüvegre is kényszerültem emiatt, akkor a hiúsági kérdést félre kell rakni, és előre kell hozni a praktikusságot” – mondta.

A cél az volt, hogy könnyebben tudjon pislogni, és ne zavarja a látását, ehhez azonban plasztikai beavatkozásra volt szükség.

Igazából fájdalommentes volt, kicsit be is aludtam közben” – árulta el a műtét után Rippel Feri, akinél a plasztikai eljárás során a szemhéjredő mentén egy kisebb bemetszést végeztek, majd eltávolították a felesleges bőrt.

Az artistaművész amúgy biohackernek vallja magát. Mindent megtesz, hogy hosszú és egészséges élete legyen. Vannak különleges módszerei, amiket nem csak magán, hanem a fián, Herkulesen is szokott alkalmazni. “Sok évvel ezelőtt kitűztem célul azt, hogy száz évig szeretnék élni. A napjaimat ennek rendelem alá, mindig szem előtt tartva ezt a célt”árulta el nemrég Rippel Feri, aki mindent megtesz egészsége megőrzése érdekében. Rendszeresen sportol, jár szűrővizsgálatokra, nyújt, és száműzte az életéből a nikotint, koffeint és az alkoholt is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top