nlc.hu
Sztárok

Rippel Feri három dolgot is kiiktatott az életéből

Rippel Feri három dolgot is kiiktatott az életéből

Rippel Feri elhatározta, hogy ő 100 évig (vagy tovább) fog élni.

Rippel Feri  arra törekszik, hogy minél hosszabb életet tudjon leélni mindenféle egészségi panasz nélkül – írja a Bors.

“Sok évvel ezelőtt kitűztem célul azt, hogy száz évig szeretnék élni. A napjaimat ennek rendelem alá, mindig szem előtt tartva ezt a célt. Nagyon fontos  a fájdalommentesség, és az, hogy az egészségnek minden aspektusát meg tudjam közelíteni. Egy férfi számára is fontos az, hogy milyen a bőre, a teste, az ízületei, az izmai. Az orvostudomány folyamatos fejlődésének köszönhetően még az is elképzelhető, hogy százötven évig elélhetünk, tehát ezt a százéves limitet minden bizonnyal ki fogom még tolni!” – mondta Rippel Feri, aki mindent megtesz egészsége megőrzése érdekében. Rendszeresen sportol, jár szűrővizsgálatokra, nyújt, és száműzte az életéből a nikotint, koffeint és az alkoholt is.

Rippel Feri 100 évig él

(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Azonban nem mindenkinek tetszik, ahogy Rippel Feri bizonyos esetekben megnyilvánul. Korábban a Farm VIP műsorában akadt ki Paprika Dorina, akinek testét kritizálta Rippel.

„Többször felkínáltam, hogy eddzünk, fejlesszük magunkat, legalább a púpot vegyük ki hátból, mert púpos háttal biztosan nem fogsz tudni továbbhaladni. Görnyedten nem lehet erőt kifejteni, és az, hogy a játékokat a felénél abbahagyod, sajnos egyelőre olyan hiányosságod, amit pótolni kell” – mondta Rippel Feri.

„Ne haragudj, azért, mert nincs kihúzva a hátam… engem ne alázzanak meg! Komolyan mondom… mert púpos a hátam? Ez az óvodában volt, mikor a gyerekek megszólaltak, hogy te duci vagy. 52 éves ember ilyennel takarózik? Undorító” – reagálta a hallottakra akkor Paprika Dorina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top