nlc.hu
Sztárok

Gabi nem barátkozni jött a Next Top Model Hungarybe

Next Top Model Hungary Gabi: „Arra az egy fülemre is megsüketülök”

A játékos láthatóan nem érzi jól magát a többi lány társaságában a műsorban, és ennek hangot is adott.
Papp Gabi

Közeledik a vasárnap este, így ismét új adással jelentkezik majd a Kajdi Csaba által élesen kritizált Next Top Model Hungary. Felvezetésként a TV2 kiadott néhány kedvcsináló videót. Érdekes módon ezekből semmit nem tudunk meg arról, hogy ki hogyan áll helyt a versenyben, arról azonban annál több kiderül, hogy kik borulnak ki az odabent zajló játszmázásokban.

A vasárnapi adásban a lányok Tenerifére mennek, de úgy fest, nem mindenki bírja ezt idegekkel. Az egyik videóban Cinti megjegyzi, hogy a lányok elviseléséhez egy levélnyi nyugtatóra lenne szüksége, de még nála is jobban ki lehet borulva Papp Gabi, aki a csatornától két beharangozó videót is kapott.

Az egyikben a lányok örömujjongásban törnek ki, miközben az egyetlen füllel rendelkező Gabit körbeállják. Ő láthatóan nem örül a ricsajnak, és meg is jegyzi, hogy „Arra az egy fülemre is megsüketülök”.

A lány aztán egy másik videóban elmondja, hogy ő nem barátkozni jött ebbe a műsorba, sőt, kimondottan jól érzi magát a többiek nélkül, vágyik arra, hogy kiszakadjon “ebből a kétszínű társaságból”.

Az utolsó közzé tett videóból pedig az derül ki, hogy Hawa zokogva omlik össze az adás egy pillanatában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top