nlc.hu
Sztárok

A Next Top Model Hungary Gabija a versenytársakról

Kikelt magából a Next Top Model Hungary versenyzője, Gabi: „Nem barátkozni jöttem ide!”

Nem rejtette véka alá a véleményét a többiekről.

A Kanári-szigeteki fotózás során még tovább nő a feszültség a Next Top Model Hungary versenyzői között. A legidősebb modelljelölt, Pap Gabi kamerák előtt reagált a történtekre. Mint a ma esti rész előzeteséből kiderül, teljesen kikelt magából; elmondta, nem barátkozni jött a műsorba.

Next Top Model Hungary Gabi

Gabi a Next Top Model Hungary modellverseny egyik fotózásán – Fotó: Sajtószoba

“Úgy gondolom, hogy ez egy egyéni verseny, tehát én nem barátkozni jöttem ide. Ha a lányok úgy érzik, hogy én sok vagyok, nem kell igazából velem barátkozni. Én el bírom viselni az egyedüllétet, sőt igazából én vágyom is rá, hogy egy kicsit kiszakadjak ebből a kétszínű társaságból” – fakadt ki.

Gabi egyébként rendhagyó külsővel vágott bele a versenybe. Azt szeretné megmutatni, hogy nem csak hibátlanul lehet topmodell valaki. A mai napig magán viseli egy brutális kutyatámadás nyomait. “18 éves voltam, amikor kutyatámadás ért. Számos más sérülés mellett elveszítettem a jobb fülemet. (…) Az első modellmunkáimat is már így, testileg sérülten kaptam meg”mesélte korábban. A 34 éves modell – akinek van egy 7 éves kislánya – abban bízik, hogy a Next Top Model Hungary lehet számára a nagy visszatérés, mivel a gyermeke születése óta csak elvétve volt modellmunkája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top