nlc.hu
Sztárok
Házasság első látásra: szakított Bogi és Geri

Házasság első látásra: szakított egymással Bogi és Geri

Mindannyian számítottunk már rá, hogy valami hasonló fog történni. Az volt csak a kérdés, hogy kinél szakad el végképp a cérna és pontosan mikor.

Bogi és Geri kapcsolata egy cseppet sem alakult felhőtlenül a Házasság első látásra című műsorban. Bogi már a lagzin is forgatta a szemeit, majd a nászút során is kiakadt, nem sokkal később pedig egyenesen veszekedésig fajult a vita, amely során végképp egyértelművé vált, hogy teljesen elbeszélnek egymás mellett. Geri a legutóbbi jelenet után egyenesen odáig jutott, hogy már barátkozni sem akar a lánnyal, mert úgy érezte, hiába próbál nyitni és ismerkedni, csak szapulást kap viszonzásként.
Ezek után már lehetett számítani rá, hogy nehéz lesz boldog házassággá formálni a kapcsolatot, a legújabb fejlemények pedig már szinte végérvényessé is tették, hogy ez a házasság bizony gallyra ment. Geri ugyanis szakítást kezdeményezett és remegő hangon mondta el Boginak, hogy megtört benne valami, a történteket nem tudja a szőnyeg alá söpörni és nem fog már semmit sem erőltetni. Ezt követően azért az útjaik még nem váltak szét, hanem közösen egy rögtönzött párterápián vettek részt, hiszen a shownak folytatódnia kell.

A lány elmondta, jobban szeretné, ha Geri kiállna magáért. “Ha az agyadra megyek, akkor mondd el!” – foglalta össze Bogi a kérését, melyet potom három szakértő segítségével sikerült átbeszélniük. Az ülés során végül megállapodtak abban, hogy Geri határozottabban fog kommunikálni, a fiú pedig elmondta, hogy a beszélgetés hatására elszállt belőle a düh és tiszta lappal indít. Már csak az a kérdés, hogy meddig sikerül eljutniuk azzal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top