nlc.hu
Sztárok
Kiderült, kik a következő Sztárbox résztvevői

Már tartanak a Sztárbox próbaedzései, nagyon komoly nevekre számíthatunk

Kulisszatitkokat árultak el a Sztárbox előző adásából és szereplőiről, sőt azt is elmesélték, hogy milyen fázisban vannak a következő rész előkészületei.

A Reggeli adásában beszélgettek a műsorvezetők a Sztárbox készítőivel: Verebély Marcell senior kreatív producerrel, Wisinger János producerrel,  és Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó, a műsor szakmai supervisorával annak apropóján, hogy a műsor megnyerte az Év Nagyszabású showműsora díjat, illetve hogy megkezdődtek a felkészülések a következő adásra.

Nagy a változás a régi adásokhoz képest

Mint elmondták, ők maguk sem gondolták volna, hogy ekkora lesz a siker, legfeljebb csak remélték. Az pedig végképp kellemes meglepetésként érte őket, mennyit változott a celebek hozzáállása a 20 évvel ezelőtti adásokhoz képest. Volt olyan versenyző, aki heti 5-6 alkalommal is edzésre járt a felkészülés alatt, sokan pedig azóta sem hagyták abba a sportot, többek között Dobos Evelin, Berki Mazsi és Árpa Attila sem. „A mostani szereplők akartak és szerettek volna megtanulni ökölvívni, legtöbben nagyon komoly munkát fektettek bele, így az edzők is nagyobb örömmel vállalták a munkát” – hasonlította össze Kokó a 2023-as műsort a korábbiakkal.

Sorra jelentkeznek a celebek

A kiválasztásnál alapvetően 3 fontos szempontot vettek figyelembe: az egyes szereplők ismertségi értékét, azt, hogy a párok tagjai hasonló szinten álljanak, illetve hogy a résztvevőkben legyen meg a kemény elhatározás. „Ehhez elhivatottság kell, odaadás kell, nem a lusta fajta celebeknek való ez a történet” – mondták. Most pedig már látszik, milyen komoly hatása és utóélete is van az adásoknak. Folyamatosan csörög ugyanis a telefon a szervezőknél, sorra jelentkeznek a versenyezni kívánó sztárok és celek: „gondoljatok rám, szívesen jövök, én azért lemegyek edzésre” – hangzik el a hívások során.

Már tartanak a próbaedzések

Olyan embereket kértek fel a következő megmérettetésre, akik megfelelnek a fenti szempontoknak, akik egészségügyi és lelki értelemben is alkalmasak arra, hogy bemenjenek a szorítóba. Ahogy Kokó fogalmazott: akikben megvan egy pofon kiosztására vagy elviselésére a vágy. Na és persze akik sikerrel átesnek a szigorú egészségügyi szűréseken, amit nagyon komolyan vesz a stáb. Konkrét neveket egyelőre nem árultak el, de azt elmondták, nagyon jó neveket kértek fel, meggyőződésük szerint nagyon jó meccsekre készülhetünk, a felkért celebek pedig máris tudatosan elkezdtek készülni, sőt a próbaedzéseken is túlvannak már, melyeket követően már az edzők is elkezdtek harcolni az egyes versenyzőkért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top