nlc.hu
Sztárok

Súlyos balesetet szenvedett Lilu, műteni is kellett

Súlyos balesetet szenvedett Lilu, azonnal műteni kellett

Lilu egy kellemes hétvégi túrázásra indult a családjával, ekkor történt a borzalmas baleset.

Lilu közösségi oldalán számolt be arról, hogy nem éppen úgy alakult a hétvégi kiruccanása, mint ahogyan azt szerette volna. A túrázáshoz ugyanis nem megfelelő cipőt húzott, ˝csini cipője˝ pedig nem volt megfelelő ahhoz, hogy abban rója a kilométereket. 

Lilu

Lilu túrázás közben szenvedett balesetet (Fotó: Trenka Attila)

Borzalmas baleset

„Az ember mindig tanul… pl. azt, hogy túrázni a családoddal a világ egyik legjobb dolga. Akkor, ha van annyi eszed, hogy nem a csini tornacipődben mész, hanem egy olyanban, amit erre találtak ki. Hát, ezt most én is megtanultam… mondjuk egy gyors műtét és 7 csavar fog erre emlékeztetni… azt mondják, mindenben meg kell találni a jót… hát, én most még keresem, de lesz időm megtalálni. Netflix felkészül…” – számolt be közösségi oldalán a baleset részleteiről a műsorvezetőnő. 

Lilu posztja alá számos kedves hozzászólás is érkezett rajongóitól és a hazai sztárvilágtól. A legtöbben jobbulást kívántak neki, de volt, aki filmajánlókkal is kedveskedett neki:

„Jobbulást Lilu! Ajánlom a Semmelweis és az Interjú a herceggel filmeket a Netflix-en.” – írta posztja alá Dukai Regina.

„Jobbulást!” – fűzte hozzá Horváth Gréta

„Uhhh jobbulást és gyors félépülést!!” – írta meg a kedves kívánságot Axente Vanessza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top