nlc.hu
Sztárok

G.w.M. a bevételéről

Havi 20 milliós bevétele van G.w.M.-nek, csak a haknikból, állítólag

Sőt, ezzel még keveset mondott.

Tavaly augusztusban jelentette be G.w.M., felhagy a haknizással és a jövőben úgy tervezi, csak nagy koncerteket ad. Ennek az egyik oka, hogy a gyermekei mellett nincsen ideje minden kisvárosba elmenni. 

G.w.M.

Fotó: Trenka Attila

Kicsit szeretném, hogy hosszabb produkciók legyenek. Így zeneibb is az egész, amit olyan köntösben is tudok előadni, ahogy csak szeretném. Ezt egy kis színpad korlátozhatja. Táncosokkal együtt 10, 12-en vagyunk a színpadon. Közel másfél órás lesz a produkció, úgy, hogy még nincs is benne minden meghatározó dal az életemből” – nyilatkozta akkor. Habár nyár végén meghozta ezt a döntést, novemberben mégis volt egy kisebb fellépése Gyomaendrődön, ahol a felvételek szerint igencsak kevesen gyűltek össze

A rapper a héten Hajdú Péter vendége lesz a Frizbi TV Youtube-csatornáján, ahol magánéletéről, karrieréről és feleségéről, Kulcsár Edináról is beszél. Az előzetesbe végül mégis a legizgalmasabb téma került be, méghozzá a bevétele.

Számolj csak havonta 20 millió forintot, amit keresel hakniból. Tegyük fel, egymillió a gázsi, mész húszat…

 – ecsetelte G.w.M., amitől a műsorvezető enyhén meglepődött. Vissza is kérdezett, hogy tényleg 20 millió forintot tud keresni a fellépéseiből?

Most picit mondtam

– javította ki magát a rapper. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top