Koncz Zsuzsa egy fiatalkori trauma miatt nem enged bepillantást a magánéletébe

T. D. | 2024. Április 10.
Az énekesnőnek ideje sem volt felkészülni a hírnévre, és annak árnyoldalaira.

Koncz Zsuzsa szinte gyerek volt még, amikor felsétált a színpadra és pillanatok alatt reflektorfénybe került. Énekesnőként a több mint 6 évtizeden átívelő karriere során, az Omega, az Illés, valamint a Metro együttesekkel is közösen zenélt.

Fotó: Olajos Piroska

Zsuzsa évekig járt rendszeresen fellépni Németországba, gimnazista korában pedig Francisországban tanult. Mint mondja, arra senkit nem lehet felkészíteni, ami a hírnévvel jár. „Az ember csinál valamit, amit szeret, és maga számára is öröm, közben szeretné, hogy ez másoknak is jelentsen valamit. De azt igen nehéz megítélni, hogy ez mennyire sikerül – fogalmazott a Nők lapjának az énekesnő. – A külső persze valamennyire fontos ezen a pályán, de nem minden, és ezt számtalan világhírű példa igazolja. Én ráadásul a saját magam megítélésében mindig nagyon kritikus voltam. (…) Soha nem tartottam magam kivételesnek, elfogadható volt a külsőm, de valahogy a belső tartalom előrébb való volt, mint bármi más.

Bár a legtöbben úgy vélik, ha valaki híres, annak kötelessége, hogy mutasson legalább egy kis szeletet a magánéletéből. Zsuzsa azonban rendkívül védi azt, most elárulta, miért döntött így.

Szinte még kamaszlány voltam, amikor Franciaországban tanúja voltam annak, ahogy a francia sajtó az énekenő Dalida többedik öngyilkossági kisérletét feldolgozta, és azt mondtam magamban, hogy na ezt soha. És amikor ugyanez a bulvársajtó megjelent Magyarországon, akkor már megvolt a rutinom, hogy elkerüljem a buktatókat. Nem vagyunk egyformák, de nekem szükségem van egy olyan területre, ami csak az enyém, amit nem osztok meg senki mással, csak azzal, akire tartozik.

Exit mobile version