nlc.hu
Sztárok

Koncz Zsuzsa fiatalkori fotói

Fotóját elnézve a 19 éves Koncz Zsuzsa jó pár férfi szívet elrabolhatott

Ritkán látható, hat évtizeddel ezelőtti fotókkal köszöntjük a ma születésnapját ünneplő élő legendát, Koncz Zsuzsát. Ezeket látnod kell!
Koncz Zsuzsa

Koncz Zsuzsa március 7-én, azaz ma ünnepli 78. születésnapját. Egészen fiatal korától kezdve színpadon áll, hiszen kislányként balettozott, majd a Gyermekrádió riporterőrsének volt a tagja. Énekesnőként az 1962-es, első Ki mit tud?-on debütált, ahol gimnáziumi osztálytársnőjével, Gergely Ágival második helyezést értek el. Ezt követően az Omega, az Illés, valamint a Metro együttesekkel is közösen zenélt, 1967-ben pedig eljátszotta első filmszerepét az Ezek a fiatalok című filmben. 

Lenyűgöző, több mint hat évtizede tartó pályafutása során közel félszáz stúdió- és válogatásalbuma, valamint több mint 80 kislemeze jelent meg. Kossuth- és Liszt Ferenc-díjjal is kitüntették, 2001-ben pedig átvehette a Francia Becsületrendet. 

Az énekesnőről köztudott, hogy magánéletét sohasem tárta a nyilvánosság elé.

„A dalaim a közönségemé, az életem meg az enyém. Fontosak nekem a társas kapcsolatok, a barátaim, a beszélgetések. Attól, hogy nem közvetítem az életem a közösségi médiában, nem szelfizek a párommal, családommal, nem vagyok feltétlenül zárkózott, de ha igen, az is csak rám tartozik”nyilatkozta korábban a Nők Lapjának. 

Az alábbi galériában néhány ritka, fiatalkori fotót nézhetsz meg az előadóművész pályájának első éveiből. 

Koncz Zsuzsa
Megnézem
Összes kép (8)

(Nyitókép: Fotocentral/Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top