Ilyet se sűrűn látsz: Tóth Gabi smink nélküli fotót posztolt

T. D. | 2024. Április 11.
Ritkán mutatja így magát az énekesnő.

Tóth Gabi elképesztő helytállást mutat annak ellenére, mennyire kemény volt számára az elmúlt időszak. Augusztban, amikor Krausz Gáborral bejelentették a válásukat, egy ország kezdte ki az énekesnőt, ugyanis egyből beindult a pletykagépezett, hogy biztos hűtlenség áll a döntésük mögött.

Fotó: TV2

Mondjuk, némi alapot adott is a rosszmájúaknak, hiszen pár héttel később fel is vállalta új szerelmét Papp Máté Bencét. A rengeteg támadás ellenére, a kapcsolatuk kiállta az idő és a gyűlölet próbáját. Sőt, alig egy hete Gabi elárulta, ebben az időszakban kedvese családja támogatta a legjobban és hozzájuk menekült a legrosszabb napokon. 

Az énekesnő mindig vállalja az érzéseit, és nem riad vissza attól, ha bele kell állni egy-egy konfliktusba. Mindezek mellett nem vonult el a világtól, hanem mindig erősebbnek mutatta magát, amikor betalálták a gyűlölködők. Ma, a Költészet napján egyik kedvenc versét osztotta meg Instagram-oldalán, amihez egy smink nélküli fotót is csatolt, ezzel mutatva, nem érdekli mások véleménye. 

Exit mobile version