nlc.hu
Sztárok
Ezzel lepte meg kedvesét Tóth Gabi

Erre nem számítottunk: Tóth Gabi szerelmének bátyja elképesztően jól énekel

Abban biztosak voltunk, hogy lesz buli, zene, ének és tánc, de akadt egy meglepetés, amire nem számított senki.

Tóth Gabi szerelme néhány nappal ezelőtt ünnepelte születésnapját, ennek apropóján pedig az énekesnő egészen szívhez szóló vallomással köszöntötte őt Instagram-oldalán keresztül.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Az első érzés, amit meg tudtam fogalmazni veled kapcsolatban és ki mertem mondani magamnak is, hogy: Milyen szépen bánsz velem! Köszönöm, hogy a legsötétebb pillanatokban is láttál engem és mellettem voltál, amikor oly kevesen! Jó, hogy megszülettél!

 – írta akkor. 

Most pedig 24 óráig elérhető Instagram-történetében megmutatta azt is, hogyan zajlott a nagy nap, aminek nemcsak azért volt igazán jelentősége, mert ez volt az első születésnap, amelyet közösen ünnepeltek, hanem azért is, mert  kerek évfordulóról beszélünk: Papp Máté Bence ugyanis 30 éves lett.

Meglehetősen nagy vendégsereggel zajlott a köszöntés, az pedig a páros érdeklődését tekintve cseppet sem meglepő, hogy volt népzene és tánc is az eseményen. Ami viszont váratlan fordulat: Máté bátyja, a szintén táncos Papp Gergely Bálint egészen remekül tud énekelni. A köszöntéshez dedikált dalban Gabival közösen ragadott mikrofont, nem utolsósorban pedig gesztusain az is látszott, hogy jól kijön testvére választottjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top