nlc.hu
Sztárok
Árpa Attila és Czakó Alexandra újra együtt

Árpa Attila újra együtt van a 19 évvel fiatalabb exbarátnőjével

Ismét fellángolt közöttük a szerelem.

Árpa Attila pár hónappal ezelőtt bevallotta, hogy beleszeretett a kolléganőjébe. Az 52 éves színész azóta sem árult el többet a hölgyről, ám nemrégiben egy sejtelmes videót posztolt a TikTok-oldalán, amelyben a régi párját, Czakó Alexandrát öleli, így egyből beindultak a találgatások, hogy újra összejöhettek. A 19 évvel fiatalabb színésznő és Árpa – 4 év után – 2022-ben szakítottak. A Blikk azonban úgy értesült, hogy a Keresztanyu című sorozatban is együtt forgató páros ismét egymásra talált, és újra boldogok együtt.

Czakó Alexandra és Árpa Attila

Újra  összejött Czakó Alexandra és Árpa Attila – Fotók: Sajtóklub (b: Czakó Alexandra a Keresztanyuban // j: Árpa Attila az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality-ben)

Árpa Attila a legújabb amerikai–magyar koprodukciós film, a Bonus Trip tegnap esti bemutatóján a régi-új kedvesével jelent meg – a bulvárlap még fotókat is közzétett róluk -, így derült ki, hogy újra egy párt alkotnak.

A színész-producer amúgy az év elején még a következőket nyilatkozta a szerelmi életéről: „Ha most érkezne egy nő, aki érdekel, akkor azt kellene, hogy mondjam neki, hogy most nem jó, mert nem férne bele az időmbe. Valahol az ötödik-hatodik helyen szerepelne fontossági sorrendben. És az a nő, aki ezt elfogadná, az nekem már nem kell”.

Egyébként a Bonus Trip egy akció-vígjáték, Budapesten és Debrecenben forgatták, Árpa Attilán kívül többek között VV Olivér, azaz Simor Olivér is játszik benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top