nlc.hu
Sztárok
Árpa Attila és fiatal szerelme

Közös fotó Árpa Attiláról és 19 évvel fiatalabb szerelméről

A színész és kedvese úgy tűnik, a nagy korkülönbség ellenére jól megvannak.

Árpa Attila nemrég még A Nagy Ő című műsorban kereste a szerelmet, amit igaz rövid időre megtalált, de aztán elengedték egymást a választottjával. Tímea pár hónappal a műsor után elárulta, találkozott egy férfivel, aki megnyerte a szívét. 

„Amit végképp nem gondoltam volna, hogy a balesetem után nem sokkal, még nem is épültem fel, akkor jön az életembe valaki, aki teljesen megváltoztat mindent. (…) A legváratlanabb pillanatban lépett ez a dolog az életembe, úgyhogy még kíváncsian várom, hogyan fog alakulni” – mondta akkor az OnlyFans-en is szerencsét próbáló hölgy.

Megtalálta a boldogságot

A színész sem volt sokáig egyedül, pár hónapja már arról szóltak a hírek, hogy beleszeretett egy 19 évvel fiatalabb nőbe, aki ráadásul szakmabeli – ez már korábban is előfordult Árpa Attilával.

Annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. (…) Az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli

– titokzatoskodott a színész, amikor kiderült, hogy új párja van. Eddig mindössze tehát ennyit tudhattunk a hölgyről, a minap azonban együtt, kéz a kézben jelentek meg a Bonus Trip című amerikai-magyar film premierjén, ahol mindkettejükön látszott, hogy jól érzik magukat egymás társaságában.

Árpa Attila és barátnője

Árpa Attila és barátnője (Fotó: Bonus Trip)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top