Simon Kornél pánikba esik, ha élővízben kell úsznia

T. D. | 2024. Április 17.
Nem biztos, hogy vele a legélvezetesebb nyaralni.

Az Adom a napom mai részében Gryllus Dorka életébe nyerhetünk bepillantást. A színésznőt a stáb elkísérte, amikor Áront vitte óviba, miközben arról mesélt, miért éppen német nyelvű intézményt választottak. Ezt követően férje, Simon Kornél felé vette az irányt, akivel egy kávé kíséretében megreggeliztek. 

Fotó: Trenka Attila

Ekkor Kornélról kiderült, nem megy be az élővízbe. A színésznő elárulta, férje fél a víztől, ezért ha ritkán el is mennek nyaralni, az biztos, hogy Kornél a partról nézi lubickoló családját. „Úgy combközépig bemegyek, majd onnan elkezdődik a pánik – fogalmazott a színész, majd felidézet egy esetet, amikor megpróbálta legyőzni a félelmét. – Volt egy bója kifeszítve, felvettem a szemüveget, békatalpat és gondoltam, legyőzőm a fóbiámat. Úsztam, úsztam, kinéztem néha, mennyire van messze a bója, úsztam tovább és kezdett nagyon nyomasztóvá válni. Ahogy mélyül a víz, nagyon sötét, nagyon kék. Visszafordultam, elkezdtem tempózni, de azt láttam, hogy nem sekélyedik… Ezt az érzést nem fogom elfelejteni, amit akkor éreztem.

Ha tudni akarod, mi mással tölti a napját Gryllus Dorka, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version