Ezek a sztárok őrült összegekre biztosították a testrészeiket

nlc | 2024. Április 17.
Többek között Julia Roberts mosolya, Heidi Klum lábai és Madonna keblei is biztosítva vannak. Méghozzá egészen elképesztő összegekre.

A színészek, zenészek vagy épp a sportolók jelentős részben a testükből is élnek, éppen ezért voltaképpen érthető, ha legértékesebb, védjegyüknek számító testrészeiket maximális biztonságban akarják tudni, anyagi értelemben is. Az alábbi galériában megnézheted, mely világsztárok, mekkora összegű biztosítást kötöttek egy-egy testrészükre

Heidi Klum

Heidi Klum 2 millió dolláros biztosítást kötött a lábaira. Egy showműsorban elárulta azt is: az egyik lába többet ér, mint a másik, ami még gyerekkorában sérült meg egy balesetben és azon egy sebhely maradt. (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic)

Madonna

Madonna a kebleire kötött biztosítást, 2 millió dollár értékben. (Fotó: Jeff Kravitz/MTV VMAs 2021/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

America Ferrera

America Ferrera még 2007-ben volt az Aquafresh White Trays reklámarca, ebből az apropóból pedig a cég 10 millió dolláros biztosítást kötött a mosolyára a patinás londoni Lloyd's biztosítónál. (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic)

Cristiano Ronaldo

A Real Madrid 2009-ben jelentette be, hogy 144 millió dolláros biztosítást kötöttek Cristiano Ronaldo lábaira. (Fotó: Yasser Bakhsh/Getty Images)

Daniel Craig

Daniel Craig A Quantum csendje című film forgatásai előtt 9,5 millió dollárra biztosíttatta a testét, mivel számos veszélyes jelenetet kaszkadőr nélkül forgatott. (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Julia Roberts

Julia Robers ikonikus mosolyára 30 millió dolláros biztosítást kötött. (Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Keith Richards

Keith Richards a londoni Lloyd's-nál kötött 1,6 millió dollár értékű biztosítást a kezeire. (Fotó: Todd Owyoung/NBC via Getty Images)

Kylie Minogue

Kylie Minogue a fenekét 5 millió dollárra biztosíttatta. (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

via

Exit mobile version