nlc.hu
Trend

Tetoválások, amiket megbánsz

Ezt az 5 tetoválást 10 éven belül megbánod

Egy profi tetoválóművész elárulta, milyen minták, illetve testrészek kerülendők tetováláskor, ezeket ugyanis a legtöbben néhány éven belül megánják.

Egy brit tetoválóművész, Dave Chudley a TikTok-csatornájára készített egy videót azok számára, akik még bizonytalankodnak, milyen mintát válasszanak, illetve azt mely testrészükre varrassák fel. Elmondta, melyek azok a testrészek és minták, melyeket jó eséllyel 10 éven belül megbánnánk.

Tetoválás

Illusztráció: Getty Images

Elsőként a kéztetkókat emelte ki, ugyanis a kezünket gyakran használjuk, emiatt pedig a minták gyorsabban fakulhatnak, mint más testrészeken.

Másodikként az oroszlán- és az óramintákat említette, ezek ugyanis tipikus tömegtetkók, ordít róluk, hogy nem eredetiek és valószínűleg interneten találtad a dizájnt, nem pedig saját magad találtad ki.

A tetoválóművész nem ajánlja az arc tetoválását sem, különösen akkor, ha a minta kicsi és értelmetlen.  A fő probléma az apró mintákkal szerinte az, hogy idővel elhalványulnak, és folttá változnak.

„Az arctetoválás elkötelezettség – fogalmazott. –Ha ilyet akarsz, légy benne biztos.”

A negyedik minta, amit Chudley szerint soha nem szabadna tetováltatni, az aktuális partner neve, hiszen ha a kapcsolat zátonyra fut, vélhetőleg nem szívesen viselnénk a testünkön ily módon az emlékét. 

A kerülendő minták listájára felkerültek továbbá a trendi filmes karakterek is. Ugyanis, bár lehet, hogy a film aktuálisan kedvenc, azonban évek, évtizedek múlva valószínűleg már nem lesz az. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top